Geluk in foto's

Geluk in foto’s #8

Jaja…weer een geluk in foto’s! Na een paar weken ‘stilte’ hier weer een aantal plaatjes die weinig woorden nodig hebben en mij heel veel geluk brachten de afgelopen tijd.

Natuurlijk kan een foto van ons dagje in de Efteling niet ontbreken. Lieve Saar was bij aankomst al zo moe dat ze geen afstand wilde doen van haar speen. Hoeft ook niet, als ze maar geniet. En dat deed ze! Voor het eerst in de Efteling.

IMG_4250

En de draaimolen was zo spannend dat mijn hand fijngeknepen werd.

IMG_4267

Geer de camera is iets naar rechts hoor! Hier keek ik naar spelende kinderen tijdens een etentje met familie. Maar het mag duidelijk zijn dat het heel gezellig en fijn was. Geluk is familie!

IMG_1479

En ook dit uitje gaf mij geluk. Een bezoekje aan de koeien, hartstikke druk en heel erg vermoeiend. Maar wel heel erg gezellig. Hier lul ik tegen een camera.

IMG_1810

Tja, als je op je eten let en niet alles meer kan eten…dan geniet je intens van wat je jezelf wel mag voorschotelen. Zoals deze wrap met kipfilet en tomaat/sla.

maan

En op regenachtige dagen kun je weinig doen behalve heerlijk samen spelen en knuffelen.

geluk

Of in dit nekje bijten…

geluk1

Ik genoot heel erg van een vers kopje koffie en de nieuwe Linda.

geluk2

En nog een guilty pleasure: mijn meisje verwennen met nieuwe boekjes. Ze is dol op lezen, voorlezen, boekjes en zingen. En ik ook!

geluk3

Wat maakte jou gelukkig de afgelopen week?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

  • Emily kan in haar handjes klappen sinds deze week. En kusjes geven. Dat is zo schattig❤
    Wat een leuke foto’s van deze week

    Beantwoorden
  • Wat leuk een uitje bij de koeien! Ik hou ervan 🙂

    Beantwoorden

Write a comment