Geluk in foto's Halfvol Lifestyle

Geluk in foto’s #7

Vorige week kwam er wegens omstandigheden geen geluk in foto’s online. De week was te vermoeiend om leuke dingen op de foto vast te leggen. Maar deze week wel weer een geluk in foto’s! Kijk je mee naar mijn geluksmomentjes, waar weinig tekst en uitleg bij nodig is?

Deze week werd ik heel blij van dit verjaardags-maal voor Giorgio. Hij was gister jarig en wilde graag lasagne eten. Hij was perfect!

IMG_3705

Ik word ook elke dag blij met een kopje van deze thee. Er zit cafeïne in en dat kan ik altijd heel goed gebruiken. De smaak was even wennen, maar met een beetje honing is dit prima te drinken en ik vrees zelfs dat het een verslaving gaat worden.

IMG_3708

Dolgelukkig werd ik van dit kunstwerk. Sarah maakte dit schilderijtje voor haar jarige papa.

IMG_3710

En ik raak er niet op uitgekeken: alle frisse groene blaadjes aan de boom. Voor een ultiem geluksgevoel!

IMG_3711

En we hadden deze week veel plezier met deze nieuwe vloerpuzzel.

IMG_3713

Puur geluk: zomerschoenen aan kunnen trekken bij je kindje. Ze zijn nog iets te groot maar ze loopt er goed op. En ze staan zo leuk!

IMG_3719

Ik werd ook heel gelukkig van mijn leuke interview in de krant.

IMG_3723

En uiteraard van dit mooie meisje met haar fantastische pijpenkrullen.

IMG_3745

En dit andere meisje heeft geen pijpenkrullen maar is wel heel lief. Kijk die trouwe hondenogen…

IMG_3754

Wat maakte jou zo gelukkig afgelopen week?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (6)

 • Leuke foto’s! Het is heel goed om na te denken over dingen waar je blij van word, en niet alleen te kijken naar het negatieve. Ik heb dagelijks pijn en dan is het best lastig om positief te blijven. Het belemmerd me in zoveel dingen maar toen ik pas behoorlijk vastliep in het negatieve denken heb ik na een aantal gesprekken de knop omgezet. Elke dag probeer ik nu een lijstje te maken met dingen waar ik die dag blij van werd en dankbaar voor ben 🙂 Heerlijk, die blaadjes aan de bomen. En die zon steeds nu, echt genieten! Dat haar van Sarah is zoooo mooi! 😉

  Beantwoorden
 • Leuke foto’s! Nog gefeliciteerd met Giorgio, ik hoop dat jullie een leuke dag hebben gehad! Die Woezel & Pip vloer puzzel vind ik heel erg leuk, waar heb je die van?

  Beantwoorden
 • Leuke Foto’s! Gefeliciteerd met je man.

  Beantwoorden
 • Die foto met die trouwe hondenogen. Zo mooi

  Beantwoorden
 • Dat haar van je dochter, prachtig!
  Geluk zit vaak in de kleine dingen.

  Beantwoorden

Write a comment