Halfvol Random

Geer en Goor. Back in time

Nee, niet Gordon of Gerard Joling. Mijn man en ik worden ook Geer en Goor genoemd. We zijn wel net zo gek en hebben al veel meegemaakt. Vandaag geef ik jullie een kijkje terug in de tijd en neem ik je mee tot 7 jaar terug, toen wij elkaar leerde kennen. Kijk mee en let vooral niet op mijn prachtig bijgetekende wenkbrauwen en krokant haarlak-haar.

2007

Op een warme lenteavond in mei bezochten we allebei de bioscoop en keken naar de film Pirates of the Caribbean. Niet samen, maar apart van elkaar. Allebei met onze vrienden. Na de film maakten we een praatje en hebben we telefoonnummers uitgewisseld. Nooit wist ik dat je bij de bioscoop ook leuke mensen kon ontmoeten. Het was ‘at world’s end’, maar voor ons begon het daar juist allemaal. Na een aantal dates kregen we wat samen en dit heeft uiteindelijk geleid tot een huisje, een boompje en twee beestjes.

Als het eenmaal ‘aan’ is ontmoet je natuurlijk ook je schoonfamilie. Mijn ouders maakten al snel kennis met Giorgio, maar mijn schoonouders wonen in Amerika. Dus wat doe je dan? Even op de koffie in Michigan. Een paar maanden na onze eerste ontmoeting vlogen we dan ook naar Amerika.

Behalve Michigan bezochten we ook Chicago. Het was een hele leuke vakantie, ook al waren we er maar 1,5 week. Ik was toen trouwens nog een stukje molliger dan nu (lekker fluffy).

DSC01102

 

Die zomer had ik nog veel vrij aangezien ik was gestopt met mijn stage en daarna zomervakantie van school had (ik was toen bezig met de HBO-V). We maakten veel uitstapjes naar de Efteling, het terras en steden als bijvoorbeeld Amsterdam. Ik woonde toen op kamers en Giorgio was er in het weekend vaak. Hij woonde zelf op de kazerne omdat hij toen als militair bij Defensie werkte. Ook al was mijn kamer maar 20m2, het was altijd gezellig en de tijd was ontzettend leuk. Ieder weekend stappen en heel veel lol trappen.

DSC01245

In de Efteling. We waren vanaf het begin al best wel een gek stel.

DSC00461

Ik met mijn glimhoofd tijdens een avondje stappen. Onvoorstelbaar om te bedenken dat ik toen nog zoveel energie had om elk weekend te stappen en ook nog te werken.

DSC00409

Spareribs eten…En weer kunnen we niet serieus doen. Ik had toen trouwens behoorlijk foute wenkbrauwen. Met een potlood tekende ik ze bij. En niet een heel klein beetje, maar echt heel opvallend. Vreselijk..

DSC00421

Nog meer glimhoofd en fun…

2009

Nadat ik mijn studie had afgerond in 2009 zijn we samen gaan wonen in een appartement wat ik toen kon huren. Het was er lekker groot, dus geschikt voor eventuele beestjes die op de planning stonden.Maar eerst gingen we lekker drie weken op vakantie naar Kreta. De heerlijkste vakantie tot nu toe…zonnen, luieren, elke dag uit eten en drie weken lang nergens aan denken.

DSC01939

Bij terugkomst begon het serieuze leven weer en kwamen de beestjes. Als eerste kregen we een konijn van een vriendin van mij en later kwam Shiva. Nog even later werd ik voor de eerste en tweede keer zwanger, wat helaas resulteerde in een miskraam.

DSC02976

En oh wat heb ik foute kapsels gehad. In een poging tot een pony was dit het resultaat…en dan ook nog eens lekker donker geverft. Niet doen Geer, niet doen.

DSC02352

Je kunt goed zien hoe ik gedurende de jaren op en neer ging met mijn gewicht. Geen tientallen kilo’s, maar 10 kilo op en er af….en er weer op en er af. Je ziet het heel snel aan mijn gezicht.

2010

In de periode daarna hebben we weinig foto’s gemaakt. We waren druk met werken en gingen er weinig op uit, behalve nog een vakantie in Miami.

DSC03064

 

DSC03088

2012

Op 12-12-12 trouwden we op een ijzig koude dag met een laagje wit. Het was een sprookje en de dag was mooier dan ik ooit had kunnen verwachten. Ik had helaas net mijn derde miskraam achter de rug en liep inmiddels in het ziekenhuis voor verschillende onderzoeken. Daarna is aan het licht gekomen dat ik het Antifosfolipidensyndroom heb.

100_0851

100_0854

2013

Een half jaar na ons trouwen werd ik zwanger van Sarah. Eindelijk kwam die grote droom uit en eindelijk ging het goed! De foto hieronder is gemaakt bij 35 weken, dit was de laatste foto die van mijn buik is gemaakt. Trots dat er geen striem te bekennen is!

Lief…een 3D echo. En het meisje wat we zagen lijkt in werkelijkheid heel erg op het meisje wat nu ligt te slapen in haar bed. Dezelfde neus en mond. Zo leuk om te zien!

IMG_1403

2014

En toen werd Sarah geboren en maakten we ineens fulltime foto’s van dit mooie meisje. In plaats van leuke foto’s van ons samen, staan we als gezinnetje op de foto.

IMG_1540

 

IMG_1973

Een lief familieportretje inclusief de extra zwangerschapskilo’s en Prednison-vetjes.

En zo zijn we aangekomen in 2015. Een jaar waarin we verder gaan met gelukkig zijn als gezinnetje. Het jaar waarin Sarah gaat lopen en gaat praten. En voor de komende jaren is er nog genoeg te doen en zijn er genoeg foto’s om te maken.

 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om met mij terug in de tijd te gaan en een kijkje te nemen in de afgelopen 7 jaar. Foto’s terugkijken vind ik zelf altijd heel erg leuk, vooral jezelf uitlachen om je foute kleding, make-up en kapsels.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (8)

 • Wat super leuk om te zien hoe je verandert in de loop der tijd! (gelijk een idee hier voor een fotoblog, dankje)

  Beantwoorden
 • Heel erg leuk om zo even meegenomen te worden terug in de tijd! Jullie zien eruit als een super stel! Jammer dat jullie ook een aantal miskramen hebben moeten verwerken… Nu gelukkig een mooi gezinnetje!

  Beantwoorden
 • Wat leuk om zo de foto’s te bekijken! Jullie foto als gezin is erg mooi. Heb je trouwens de hbov ook op de Che gedaan?

  Beantwoorden
 • Echt super leuk om te zien. Leuk dat je darmen kan deelt het geluk spat er vanaf, en jullie trouwfoto’s, wauw!! Ik wens jullie nog 7 (en veel meer) gelukkige jaren samen

  Beantwoorden
 • Mooi om te zien. Jullie zijn een leuk stel!

  Beantwoorden
 • Goh zitten een paar gouwe glim kiekjes tussen, goeie fotograaf ook😋

  Beantwoorden

Write a comment