Lifestyle Random

Gaat er wat veranderen op Lifesabout.nl?

Onvoorstelbaar dat ik alweer 2,5 jaar bijna dagelijks een verhaal of recept het wijde web op knal. Nog altijd met veel plezier! Nee…eigenlijk met steeds meer plezier. Maar ik wil mij graag wat meer concentreren op het koken en de recepten. Eigenlijk niet alleen maar op recepten…maar ook alles daaromheen. Hoe zie ik het voor me?

Mijn zogenaamde ‘niche’ is behoorlijk breed. Lifesabout is alles rondom lifestyle, maar ook het moederschap, persoonlijke verhalen en recepten. Soms met een artikel van een inspirerende outfit of een uitschieter over een leuk tripje.
Allemaal even leuk, maar wat vinden jullie nou het leukst? En wat vind ik het allerleukst? Koken! En daar kan ik zeker weten meer mee doen dan ik nu al doe. Waarom niet alles eruit halen wat er in zit?

Hoe meer ik bezig ben met het maken en delen van recepten, hoe leuker ik het vind om mij daar op te richten. In het begin van mijn blog deelde ik sporadisch een recept. Later werd dat één per week en nog later waren dat er al snel twee per week. Ze worden heel erg goed ontvangen en ik zie tevens veel verkeer vanuit Google mijn kant op komen.
Door al dat enthousiasme wil ik er nog meer mee doen dan ik nu doe. Ik wil nog meer mensen inspireren en motiveren om eenvoudig zelf aan de slag te gaan zonder gebruik van pakjes en zakjes.

Maar dat betekent niet dat ik alleen nog maar recepten ga maken en delen. Schrijven zelf vind ik veel te leuk, evenals mailtjes en berichten krijgen van lezers die herkenning zien in mijn verhaal. Van mede- chronisch zieken, van mede- afvallers of van mede- ptts’ers. Het is te waardevol en te leuk om dat allemaal niet meer te doen.
Maar wat gaat er dan veranderen? Aan de content zelf eigenlijk niet zoveel. De verhouding recepten en overige blogs zullen vrijwel hetzelfde blijven (misschien iets meer kleinere recepten tussendoor), maar ik wil mij naast de blogs meer bezig gaan houden met het koken achter de schermen. Informatie delen over de betekenis en interpretatie van ingrediënten, schokkende ingrediëntenlijsten, kooktips, handige spullen, weetjes, blunders, achter de schermen foto’s, etc. En dat ga ik waarschijnlijk in een wekelijkse dan wel tweewekelijkse nieuwsbrief delen.

Het is allemaal nog een idee hoor, er is nog niets in de maak. Maar ik wil er graag meer uithalen dan nu het geval is. Zoveel mensen die ik al heb kunnen inspireren om zelf aan de slag te gaan met sausjes en gerechten, die eerder dachten dat het enorm veel werk was. Of mensen die gewoonweg niet durfden en een duwtje in de rug nodig hadden.
Koken is zo leuk, eten is zo leuk en alles daaromheen is nog veel leuker én leerzaam en interessant. Dus….wat zou je van die nieuwsbrief vinden?

Graag hoor ik van jou wat je van het idee vindt en wat je graag zou willen zien in die nieuwsbrief en hoe vaak je deze dan zou willen lezen. Of zou je datgene wat ik in de nieuwsbrief wil zetten gewoon liever op de blog zelf zien? Tell me! Ik waardeer je mening en het meedenken enorm. Heb je nog andere wensen, tips, vragen, verzoekjes voor recepten….laat een reactie achter onder de blog en ik ben je eeuwig dankbaar. Op naar het faillissement van Knorr, Maggi en Honig! Grapje natuurlijk 😉

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (9)

 • Wat een super leuk idee! Ik vind jou recepten echt heel lekker en ik wil zelf ook wel wat meer inzicht krijgen in waarom er bepaalde ingrediënten gebruikt worden en welke ingrediënten er bij elkaar passen…

  Beantwoorden
 • Misschien eens op camera laten zien hoe je zo’n ingredientenlijst uitpluist en er je eigen gerecht van maakt, zonder het pakje/zakje? Lijkt me leuk, zulke filmpjes.

  Beantwoorden
 • Dan schrijf ik mij meteen in voor de nieuwsbrief! Super idee. Maar je blijft toch ook nog wel over andere dingen schrijven? Ook dat vind ik zo leuk om te lezen.

  Beantwoorden
 • Leuk! In ben helemaal voor recepten zonder pakjes en zakjes! Een nieuwsbrief hoeft van mij niet zo, ik lees het liever op de blog. Maar dat ik puur mijn persoonlijke voorkeur. 😉

  Beantwoorden
  • Ik krijg meerdere reacties dat een nieuwsbrief geen voorkeur heeft. Het worden dus gezellige blogs!

   Beantwoorden
 • Hier ook fan van je recepten zonder pakjes en zakjes en toch niet mega veel ingrediënten. Sterker nog je recept van zelfgemaakte bami ligt hier nu in pan. Een nieuwsbrief hoeft van mij niet zo, die beland tussen alle mails die binnenkomen, maar lees ze graag op je blog. Heel veel succes.

  Beantwoorden
  • Dank je wel! Nieuwsbrief wordt het niet, het worden interessante blogs!

   Beantwoorden
 • Wat klink je enthousiast; superleuk!

  Beantwoorden
 • Nieuwsbrieven ben ik geen fan van… maar ben wel een grote fan van je recepten.
  Af en toe lees ik wel een blog. Bij een blog kan je zelf bepalen wanneer je het wilt lezen. Een nieuwsbrief ook wel, maar dit wordt je meer opgedrongen in je mailbox. Tenminste… zo ervaar ik het.
  Het comment van Erna vind ik ook een leuk idee 🙂

  Beantwoorden

Write a comment