Review

Filmtip voor het gezin: Cats op zoek naar Kattopia! (+ winactie)

Wanneer een film een succes is voor mijn dochter Sarah wordt deze meerdere keren gekeken. Denk aan Madagascar en Huisdiergeheimen. We hadden dan ook te maken met een hele enthousiaste kleuter toen bleek dat we de preview mochten zien van ‘Cats op zoek naar Kattopia’.
En ja, ook deze wordt met zekerheid meerdere keren gekeken!

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met Media Tornado

Raf wil de wereld ontdekken en vooral Kattopia!

Vanaf 18 april draait Cats op zoek naar Kattopia in de buioscoop. Een film over een kat (Raf) die houdt van avonturen en op een spannende reis gaat.
Raf gaat op zoek naar Kattopia, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Hij komt gevaren tegen onderweg, maar dat weerhoudt hem er niet van om het avontuur door te zetten.

Gewapend met chipjes en popcorn keek Sarah anderhalf uur met grote ogen naar de televisie. Midden in de stad woont de luie Banjer met zijn zoontje Raf die graag de hele wereld zou willen ontdekken. Vooral Kattopia trekt hem aan, want dat is dé droomplek voor elke kat.
Papegaai Ar, ook een huisdier die bij Banjer en Raf woont, vertelt uitgebreid over Kattopia en maakt Raf nog nieuwsgieriger
Raf gaat op pad maar zijn vader reist hem achterna samen met Ar, omdat hij bezorgd is om Raf. En dat is niet geheel onterecht, want de reis is avontuurlijk en niet zonder gevaar. Komt Banjer op tijd om zijn zoon te redden?

De animatie van deze film is fantastisch en lijkt een beetje op Huisdiergeheimen. Voor Sarah was de film voldoende afwisselend en niet té spannend. Soms vindt ze films te saai en zet ze ze uit omdat er te weinig afwisseling is en een scene te lang duurt.
Maar Cats op zoek naar Kattopia heeft ze helemaal uitgekeken en dat zegt genoeg! Op het laatst wilde ze het liefst in de televisie kruipen omdat het heel spannend werd.

Deze film bevat humor, fantasie en een hoog knuffelgehalte. Alles wat een animatiefilm in mijn ogen nodig heeft! De lengte is ook precies goed (87 minuten), want een kleuter van 5 jaar zit niet te wachten op een film van 2 uur.

Kaartjes winnen?

Kortom: een aanrader en een tip van mij voor het hele gezin! En mocht je nou heel nieuwsgierig zijn geworden en deze film in de bioscoop willen zien dan heb ik goed nieuws, want ik mag twee kaartjes weggeven!
Laat even weten dat je mee doet in een reactie onder dit artikel. Vrijdag 26 april om 12.00 sluit deze winactie en krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Zorg dus dat je email adres geldig is!

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (18)

 • Wat een gave winactie! Wij hebben een 4-jarige die gek is op films kijken. Een uitje naar de bioscoop vindt hij vast geweldig.

  Beantwoorden
 • Leuk! Ook ik doe graag mee voor mijn zoontje van bijna 5.

  Beantwoorden
 • Ik had deze film al voorbij zien komen! De kids zijn kattenlovers 😻 En deze film lijkt ze geweldig!! Ik doe dan ook graag namens Luna en Duuk mee 🤞🍀

  Beantwoorden
  • Gefeliciteerd jij hebt twee kaartjes gewonnen! Ik heb zojuist een mailtje naar je gestuurd. Veel plezier!

   Beantwoorden
 • Leuke actie!

  Ik doe graag mee om tijdens onze klusvakantie even wat leuks te gaan doen met onze zoon en dochter,zodat we tussen het verven door even een leuker uitje hebben;)

  Groetjes Michelle

  Beantwoorden
 • Wat leuk! Mijn oudste (5 jaar) en ik proberen papa over te halen om een kat te nemen dus hoe leuk is deze film! Mijn 2 kleine mannen zijn gek op katten en de bioscoop 🙂

  Beantwoorden
 • Leuke actie!

  Ik doe graag mee zodat we in onze klusvakantie een leuker uitje kunnen doen, ipv de uitjes naar de bouwmarkt 😉
  Dit lijkt mij een leuke film voor onze dochter van 7 en zoon van 4.

  Groetjes Michelle

  Beantwoorden
 • Leuk! Ik doe graag mee voor mijn kleuter 🙂

  Beantwoorden
 • Erg leuke actie. Ik had al een idee om met mijn meiden met de trein naar de grote stad te gaan en daar dan naar de film. Dit zou dus mooi aansluiten bij dat plan.

  Beantwoorden
 • Doe heel graag mee voor de win actie voor de 2 kaartjes. Leuk met me zoontje na de bios (in de vakantie!) 😄😄👍🏻

  Leuke actie trouwens wie er ook mag winnen …

  Beantwoorden
 • Doe graag mee met de win actie 🥰.. samen met me zoontje na de bios (in de vakantie!) .

  Leuke actie trouwens , wie er ook maar mag winnen ☺️

  Beantwoorden
 • Super leuke actie zeg!!!

  Beantwoorden
 • Mijn 3 kleinkinderen hebben pas 2 kittens en zijn helemaal weg van katten. Als ik zou winnen, zou ik met ze naar deze film gaan. Dat wordt genieten van de film en de blije gezichtjes!

  Beantwoorden
 • leuk om met de boys naar toe te gaan in de vakantie

  Beantwoorden
 • Wat leuk! Ik doe graag mee!

  Beantwoorden
 • Hier zou mijn dochter van 12 dolblij van worden ze heeft een kat en ze zijn onafscheidelijk. Als mijn dochter pijn heeft of niet lekker is komt hij haar altijd troosten. Mijn dochter is een echte kattengek.

  Beantwoorden
 • Superleuke actie!
  Ons zoontje van bijna 5 jaar vindt de bioscoop helemaal geweldig. Is al 2 keer met oma geweest, maar nog niet met papa en mama.

  Beantwoorden
 • Super leuk! Mijn zou het geweldig vinden om hier naar toe te gaan. Dol op katten 😊

  Beantwoorden

Write a comment