Lifestyle

Favorieten van de maand – september.

De herfst heeft officieel zijn intrede gedaan. En met de veranderingen van het weer komen ook de snotneuzen, pepernoten en statisch haar weer voorbij. Lees verder om te zien van welke producten ik blij werd de afgelopen maand!

favo

Goodies paprikaknabbels

Voor Sarah natuurlijk, dit lekkere en lichte tussendoortje. Ik ben zoiezo gek op Goodies, want zij maken geen gebruik van kunstmatige stoffen en toevoegingen. Deze knabbels met paprikasmaak zijn ideaal voor in de auto of als tussendoortje. Ze smaken ook nog eens erg lekker, ik snoep er af en toe eentje mee, aangezien ze vrij zijn van zout.

Sinaspril paracetamol drank

Maanden hebben we tijdens een griepje of doorkomende tanden bij Sarah lopen hannesen met zetpillen. Die er vervolgens bijna meteen weer uit werden gepoept. Ik kwam deze vloeibare paracetamol tegen bij de supermarkt en jeetje, waarom ben ik hier niet eerder op gekomen? Niet meer bang zijn dat de zetpil in zijn geheel in de luier belandt. Er zit een lekker smaakje aan, dus Sarah accepteert het prima.

Zenner Cable Elastics haarelastiek

favo1

Ik vind elastieken voor mijn haar vaak irritant. Ze rekken snel uit, laten mijn haar knikken en mijn staart wordt vaak een zielig sliertje. Ik had al vaker van deze Cable Elastics gehoord en besloot ze een keer mee te nemen. Voor nog geen twee euro heb je drie elastieken die je haar niet beschadigen, geen knik achterlaten en je een vollere staart geven. Als je het elastiek eruit trekt lijkt deze helemaal uitgerekt, maar al snel neemt hij zijn originele vorm weer aan. Het elastiek zakt niet uit en ik ben fan!

Pickwick fruit thee

Ik wissel vaak af van thee en ben met name in de koudere maanden dol op dit drankje. Ik wacht nog even met het kopen van herfststorm, want deze smaakjes doen mij op dit moment deugd. Met name appel en sinaasappel vind ik heerlijk. Lekker een grote pot thee op tafel en lurken maar!

Chocolade pepernoten

Ik heb het lang geprobeerd uit te stellen, maar kon mijzelf niet bedwingen. Dit is inmiddels de derde zak in huize Boekhouder en ik pak elke dag wel een handje. De witte eet Giorgio op en ik mag de rest hebben. Vervelend! Wie heeft ze nog meer al gegeten?

Dark and Lovely cuddling oil moisturiser

Voor Sarah waren we opzoek naar een nieuwe moisturiser voor het haar. De vorige was op en ik wilde dit merk een keer proberen, waar we ook de shampoo van hebben. Ruikt nóg lekkerder (en zoeter) dan de vorige en is wat vetter. Dat is het enige nadeel, dat hier wat meer vet in zit. Maar dan krijgt Sarah wel mooiere en strakkere krullen van!

Citroenen

Citroenen onderschat ik vaak, maar wat ben ik dol op deze gele dingen. Die geur en smaak! Om mee schoon te maken, om mee te koken of in je water te doen. Ik neem steeds vaker een citroen mee met boodschappen doen en gebruik het overal voor. Ook lekker als je verkouden bent!

Wat vond jij een fijn product die je hebt ontdekt deze maand? En zit je ook al van de pepernoten te snoepen? Laat het mij weten!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (9)

 • Oeh ik ben ook schuldig, ik vind het belachelijk dat de pepernoten al in de winkel liggen, maar heb ook al een zak op haha.

  Beantwoorden
 • Gooiden kocht ik ook vaak voor Senna, ik ben er ook fan van. Dat elastiek klinkt perfect, die wil ik ook 🙂

  Beantwoorden
 • Ik bedoel Goodies 🙂

  Beantwoorden
 • Dat haarelastiek heb ik ook! Ik kocht ze bij de Action. Ze schijnen ook vriendelijker voor je haar te zijn.

  Die Goodies kende ik niet. Waar kun je die kopen?

  Beantwoorden
  • Albert Heijn heeft een assortiment van Goodies. Rijstwafeltjes, chipjes, etc. Allemaal zonder troep erin en ze zijn heerlijk.

   Beantwoorden
 • Die haarelastieken heb ik ook! Ze zitten heel mooi, maar ik vind het wel een beetje lastig om ze uit mijn haar te krijgen, zonder dat ik al mijn haar eruit trek, haha.

  Beantwoorden
 • Oh ik vind je haar op die foto echt heel leuk, niet zo’n standaard staart als je snapt wat ik bedoel.. 😉

  Beantwoorden
 • Een dikke vette YAY voor de chocoladepepernoten! Ik ben zo’n fan hiervan! 😀

  Beantwoorden
 • Ik mocht nog geen pepernoten kopen, zielige ik!
  Zo;n elastiek lijkt me inderdaad beter!

  Beantwoorden

Write a comment