Lifestyle Random

Favorieten van de maand oktober.

Oktober is bijna voorbij, dus het is weer tijd voor een ‘favorieten van de maand’, met handige gadgets, huishoudelijke producten en dingen waar ik gewoon heel erg blij van werd!

gadgets

Snow Fairy douchegel van Lush

De meesten van jullie weten dat ik verslaafd ben aan Lush. Naast de kerstbox bestelde ik ook deze douchegel. Mierzoet en ruikend naar roze kauwgomballen. Ik vind hem heerlijk en word er in de ochtend lekker wakker van.

Notebook notitieboek a4 formaat

Sarah had mijn notitieboekje laatst gebruikt om haar tekenkunsten op te laten zien. Elke bladzijde stond vol. Ik kocht een nieuw notitieboek en dit keer een simpele, maar ook veel grotere. Het werkt fijner vind ik en ik kan er van alles in kwijt: to do lijstjes, ideeën, dingen die ik niet moet vergeten, etc. Deze kocht ik trouwens gewoon bij de Albert Heijn.

Method afwasmiddel in de geur ‘clementine’

Method behoort tot mijn favoriete schoonmaakmerk en ik was al fan van de gele afwasmiddel, in de geur citroen/munt. Deze oranje versie is minstens zo lekker en ruikt naar clementines, oftewel mandarijnen! Hij maakt schoon als de beste en ruikt heerlijk fris en natuurlijk.

Pickwick winterglow thee

Ja hij is er weer! Na herfststorm komt de winterglow en deze vind ik eigenlijk iets lekkerder. Het heeft dat typische winterse geurtje en smaak waarbij je je meteen op de bank wilt nestelen.

Robijn geurbuiltjes in de geur Zwitsal

Voordat Sarah werd geboren lagen er al geurbuiltjes van Zwitsal tussen haar kleding. Alles rook zo lekker. Ik nam hem laatst weer mee, na het anderhalf jaar niet meer gekocht te hebben. Het liefst hang ik ze ook tussen mijn eigen kleding, maar dat doe ik toch maar niet.

Verse munt

Voor een gerecht had ik verse munt nodig en man, wat is dat spul toch eigenlijk lekker! Ik had wat takjes over en slurpte nog een paar dagen verse muntthee weg met een beetje honing. Munt moet ik eigenlijk veel vaker halen, ik vind het zo lekker.

Dit waren mijn favorieten van deze maand! Ben jij ook fan van één van deze producten? En wat is jouw held van deze maand? Het lijkt mij leuk om dit in de reacties terug te lezen.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (6)

 • Ik ben ook enorm fan van de Zwitsal geurzakjes! Mijn zoon z’n kast ligt er vol mee en ik was ook altijd zijn kleding met Zwitsal wasmiddel en wasverzachter! Heeerlijk!
  En verse munt is hier ook favo.

  Beantwoorden
 • Ik houd erg van notitieboeken, maar vind de Moleskine variant het allerfijnst.

  Beantwoorden
 • Leuke favorieten! Ik ben ook gek op verse munt en dan met name als thee! Die winter glow van Pickwick heb ik ook en ik vind ‘m ook erg lekker!

  Beantwoorden
 • Muntthee ben ik ook gek op, en die geurbuiltjes gebruik ik ook heel veel. Ik heb er zelfs een hangen aan het droogrek boven zodat het washok en de kleren er naar ruiken. Zo lekker 🙂

  Beantwoorden
 • Ik heb niet echt een grote favoriet deze maand, maar ben op zich wel blij met het potje geurstokken op tafel. M’n hele huis ruikt nu heel lekker naar lavendel, één van mijn lievelingsgeuren 🙂

  Beantwoorden
 • Jaaaa winterglow thee! Heerlijk hoe een geur of smaak je een gevoel kan geven 🙂

  Beantwoorden

Write a comment