Lifestyle

Favorieten van de maand – november

Afgelopen maand had ik onbewust heel veel favorieten. Het was dan ook niet moeilijk om hier een artikeltje van te maken. Wat vergrootte mijn bakplezier? En waar kon ik niet vanaf blijven?

ja

Sinaasappel

Ja ze zijn er weer! Die heerlijke navelsinaasappels. De komende periode zijn ze het lekkerst en soms eet ik er wel twee achter elkaar.

Schoolkrijtjes

Ken jij ze? Dan weet je vast hoe het is om er aan verslaafd te zijn. Ik had ze heel lang niet gehad en nam ze mee vorige week met de grote boodschappen. Elke dag eet ik een handje. Vroeger ging de hele zak in één keer leeg, maar probeer mij nu te beheersen. Er zit nog steeds wat in!

Babylips Cherry

Deze lippenbalsem met een kleurtje heeft lang in mijn tas gelegen, zonder dat ik hem gebruikte. Nu het kouder en droger wordt pak ik vaker naar een lippenbalsem en ik ben deze weer veel aan het gebruiken. Verzorgt goed, geeft een mooi subtiel kleurtje en ruikt naar kersen.

Boer’n yoghurt

De combinatie van zachte dikke yoghurt en fruit op de bodem…mmm! Niet alleen ik geniet er van, Sarah lepelt elke avond nu ook een klein bakje leeg.

Geraspte kokos

Geraspte kokos had ik laatst nodig voor een recept. Maar het is voor heel veel dingen lekker. Over de banaan in je havermout, als korstje van een snitzel (echt…je weet niet wat je proeft), over een pannenkoek of wentelteefjes. Van alle markten thuis!

Olijfolie spray

Dit is een aankoop die prima onder lifehacks kan vallen. Hiervoor hadden we al een cooking spray op basis van gewone boter, dit is een variant met olijfolie. Even de pan in sprayen en klaar. Of een bakplaat, taartvorm of cakevorm. Geen gedoe met kwastjes, gewoon even sprayen. Te koop bij o.a de Body&fit shop.

Cooking cream

Ook dit goedje komt bij de body&fit shop vandaan. Het is een cooking cream met een smaakje (tuinkruiden). De substantie is te vergelijken met harde kokosolie. Een lepeltje in de pan en je hebt heerlijk gekruide boter en je vlees, vis of groenten krijgen een lekker smaakje. Nadeel vind ik het eruit lepelen, maar dat nemen we dan maar voor lief.

Waar kon jij niet zonder deze maand? Ik zou het leuk vinden om jouw favoriet te horen!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (4)

Write a comment