Looking good...

Favorieten van de maand juni

De maand is nog maar net voor de helft voorbij, maar mijn favorieten zijn al bekend. Vandaag geen huishoudelijke favorieten, maar heldjes op het gebied van uiterlijk en verzorging.

 

favo

 

Nails inc Gel effect nail polish

snik1

Dit fijne kleurtje nagellak (Kensington passage) zat een tijdje terug in een Beautybox. Normaal gesproken zitten er onmogelijke kleuren in, maar deze kleur brengt mij in zomerse sferen. Staat mooi bij zowel een bleke als een (zon) gebruinde huid. Ik lak net voor mijn vakantie de nagels van mijn handen en voeten met deze lak, die lijkt op gellak maar eigenlijk geen gellak is. Het effect is een mooie glans en een langdurig houdbare kleur.

Uniq One hair treatment

Na een proefmonstertje kocht ik jaren geleden voor het eerst de leave in conditioner van Uniq One, onderdeel van Revlon. De geur van deze goddelijke haarverzorging is zo ontzettend lekker en verslavend! Met een paar spraytjes verzorg ik mijn haar intensief en ruikt het dagen lekker. Ik blijf snuffelen! Fijn ook dat je haar niet vettig wordt, maar juist meer volume en body krijgt.

MUA oogschaduwpalettes

favo1

Slim van Kruidvat om deze palettes voor een prikkie bij de kassa neer te zetten. Terwijl ik met een mandje vol de kassa bereik vraagt de verkoper ‘en heeft u verder nog iets nodig?’ Je oog valt meteen op deze mooie kleurtjes oogschaduw en de doosjes roepen subtiel ‘neem mij mee, pak mij maar’. Hoppa, in het mandje. Slimme verkooptruc, want ze weten dat veel vrouwen met een labiele niet te onderdrukken oogschaduw-verslaving deze doosjes toch wel meenemen. Maar ze zijn gelukkig echt heel erg mooi en fijn. Ze blijven lang zitten, zijn niet heel poederig (dus je krijgt geen blauwe blush op je wangen) en goed van kleur.

Biosilk hair therapy

Naast de leave in conditioner van Uniq One is dit mijn favoriete goedje voor in mijn haar. En ook deze geur…lieve help. Met een klein druppeltje bereik je groots resultaat. Biosilk is van oorsprong een Amerikaans merk en maakt je haar zacht en glad. Ik kreeg er gratis een reisflacon bij, dus die gaat mee in de koffer!

Essence gel eyeliner waterproof

Heel lang heb ik geen eyeliner meer gebruikt. Daarvoor jaren wel. Heel gek, maar dan gebruik ik het tijden wel en dan weer jaren niet. Nu voel ik mij bloot als ik geen lijntje trek. Met een vloeibare eyeliner knoei ik altijd en ziet het er rommelig uit. Dit is een soort pen/stiftje waarmee je keurig rechte waterproof lijntjes trekt. Blijft enorm goed zitten!

 

 Ken jij één van deze producten? En wat is jouw favoriet van deze maand? Ik ben benieuwd naar je aanrader!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment