Lifestyle Random

Favorieten van de maand – januari.

Nog even en we rollen de maand februari in. Januari was nat, koud, emotioneel maar toch ook vooral fijn. En een aantal producten hebben daarvoor gezorgd! Graag deel ik mijn favorieten van de maand januari met jullie.

Dit keer heb ik wat meer verzorgingsproducten en beauty producten dan anders. Gewoon, omdat ik er echt heel erg enthousiast over ben en ze graag laat zien in dit overzicht.

favo

Maybeline superstay 24 lipstick.

Jullie hebben deze al eerder voorbij zien komen in de wekelijkse Memory Lane. Ik kocht in de aanbieding twee kleuren van deze langhoudende lipstick en ik ben echt verbaast. Dit is ook mijn favoriete kleur van de twee, subtiel maar chique. Ik was bang dat mijn lippen heel erg droog zouden worden van deze muurvaste liptint, maar dat is absoluut niet zo. Je brengt eerst de kleur aan op je lippen, laat dit drogen en smeert er vervolgens de verzorgende balsem overheen. De balsem kun je gedurende de dag af en toe bijwerken maar de kleur bijwerken is niet nodig. Drinken, eten….je kunt er alles mee doen. En ja hij is ’s avonds gelukkig gewoon te verwijderen met een cleanser of tonic.

Zeepsponsjes

Heel simpel, maar deze schuursponsjes met zeep is ideaal voor het schoonmaken van de gootsteen, pitten van het gasfornuis, de oven, etc. Er zit al een lekker geurende zeep in dus het enige wat je hoeft te doen is ze nat maken en poetsen maar. Ik als huishoud-fan ben hier heel blij mee. Deze zijn gewoon van de Albert Heijn.

Real techniques kwasten

kwast

Mijn mooiste aankoop deze week drie kwasten van Real techniques. Maanden zat ik te klooien met goedkope kwasten van de Hema en de H&M. Na het opmaken kon ik vervolgens de haren van mijn gezicht plukken en mijn make-up zag er niet helemaal fawless uit. Ook vind ik kwasten al snel pijnlijk, vooral als je een foundation aanbrengt op een gevoelige huid. Kwasten van Real Techniques leken mij altijd heel duur, maar het valt hartstikke mee. Ik was voor deze drie kwasten ongeveer dertig euro kwijt. En zacht dat ze zijn!

DovePurely Pampering

Ik heb lang geen Dove meer gekocht of gebruikt. Maar nu ik weer een paar keer heb gedoucht met Dove besef ik wel weer hoe lekker dit spul is. Hartstikke verzorgend voor mijn droge winterhuid. Ook de geur blijf ik altijd lekker vinden. Jammer vind ik wel dat de originele Dove-geur verdwenen is, ook bij de gewone Dove (wit met blauw). Ik was verzot op dat geurtje van vroeger. Helaas.

Eierkoeken

Een nieuwe ontdekking hier in huis: eierkoeken. Een verantwoord tussendoortje voor jong en oud. Sarah vindt ze heerlijk en ik eet ze ook graag. Weinig calorieën én weinig zout.

Bros melkchocolade met speculaas

Dit is niet echt verantwoord maar af en toe heel erg lekker. Ik kreeg enkele repen samen met de Minfulnessbox toegestuurd en van de vier repen is er nog maar één over. Ik ben niet iemand die een reep tegelijk eet, maar af en toe een stukje. De speculaas maakt het net even wat specialer. Er zat ook nog een Butterscotch smaak bij die als eerste al op was en misschien wel net zo lekker is als deze.

Chi superskin oil voor de gevoelige huid

Een gezichtsolie voor de gevoelige huid. Deze won ik vorige maand en had al een klein flesje getest uit de Beautybox. Deze gezichtsolie (die je trouwens ook elders op je lijf kunt smeren) vervangt een dag- of nachtcrème. Voor ’s avonds vind ik hem ideaal en gebruik ik hem altijd voor de nacht, maar voor overdag is hij net iets te vet. Ik ben bang dat mijn make-up gaat lopen en smeer dan ook iets anders op mijn wangen.

Tot zover mijn favorieten van de maand. Waar ben jij deze maand fan van geworden?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (6)

 • Ik heb ook een aantal kwasten van RT en ik ben ook super blij met ze:)
  En Bros.. Hmmmm

  Beantwoorden
 • Ik volg sinds deze maand je blog, telt dat ook als ergens fan van geworden zijn? 😉

  Beantwoorden
 • Van de Dove vind ik ook nog steeds jammer, daarom gebruik ik het niet meer. Gelukkig ruikt Nivea nog wel old school.
  Ik ben deze maand fan geworden van Milka caramel.

  Beantwoorden
 • Oeh die kwasten zijn mooi. Ik wil ook nog nieuwe en hoor veel positieve verhalen over RT.

  Beantwoorden
 • Ik ben ook gek op de Real Techniques kwasten! Ik twijfelde of ze het waard waren maar ik vind ze dat zeker.
  Door het lezen van dit artikel heb ik echt zin in Bros chocolade haha.

  Beantwoorden

Write a comment