Lifestyle Random video

Video – Favorieten van de maand februari

Oeps…het is alweer maart en ik was helemaal vergeten om een artikel te delen met mijn favoriete producten van de maand! Ik maak het goed met een video, bomvol producten waar ik afgelopen maand fan van was! Veel kijkplezier!

Klik hier om je gratis en eenvoudig te abonneren op mijn kanaal, om zo op de hoogte te blijven van mijn nieuwste video’s.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment