Lifestyle

Favorieten van de maand december

De maand is nog niet eens op de helft, maar ik wil alweer een ‘favorieten van de maand’ delen. Ik had al veel spullen waar ik heel erg enthousiast van ben, dus besloot er al een artikel aan te wijden. Maar niet zomaar met tekst en foto’s, maar in de vorm van een video! Enjoy!

Vergeet je niet te abonneren op mijn Youtube kanaal. Dit is gratis en hierdoor blijf je op de hoogte van de video’s die geplaatst worden. Abonneren kun je hier heel makkelijk.

Kende jij de producten en spullen die ik in de video laat zien? En waar ben jij dol op deze maand? Laat het mij weten in de comments!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (3)

 • Die koekjes, echt een slechte invloed heb je 😉 Die planner ziet er leuk uit. Hema heeft sowieso echt leuke schrijfwaren met een hoog hebben gehalte.

  Je hebt trouwens echt een rustgevende stem. 🙂

  Beantwoorden
  • Haha niet in de zin van ‘slaapverwekkend?’ Hahaha. Ja de Hema is altijd hebben hebben hebben…heel erg.

   Beantwoorden
   • Nee hoor. Je komt lekker rustig over. Ik word daar relaxt van ?

    Beantwoorden

Write a comment