Lifestyle

Favorieten van de maand – augustus

En ook augustus is alweer bijna voorbij. De herfst- en winterkleding ligt in de winkel en ik krijg alweer trek als ik aan stamppotten en erwtensoep denk. Maar nog heel even genieten we van een paar zomerse dagen. En van de maand augustus! Want ook deze maand had ik een paar favorieten.

IMG_9959

Foundation bufferkwast van H&M beauty collection

IMG_9964

Deze kwast kocht ik een tijdje terug samen met nog wat artikelen uit de beauty collectie. Foundation bracht ik altijd met mijn vingers aan, maar ik was heel benieuwd naar deze kwast en de finish die je ermee creëert. Deze kwast is heel fijn, stevig maar toch zacht. Ik heb maar een heel klein beetje foundation nodig voor mijn hele gezicht. De kwast voelt fijn aan en het resultaat is prima.

Magical mud mask Dr van der Hoog

Ik kan weinig maskers verdragen. Vaak krijg ik toch een soort reactie, mijn gezicht brandt en prikt dan enorm. Dit masker gaf gelukkig geen reactie en maakte mijn huid rustig en schoon. Ik zat door het slechte slapen en wat stress onder de jeugdig vulkaantjes, maar die verdwijnen nu. Hij ruikt ook nog eens heel lekker!

Popcorn Maiskorrels (Toko)

Popcorn van de supermarkt (die zakjes die je in de magnetron moet doen) vind ik heerlijk. Alleen de zoute variant is niet meer goed voor mij. De zoete is lekker, maar verveelt op een gegeven moment. Giorgio nam twee zakken popcorn maiskorrels mee (kost bijna niets!) en we maken nu onze eigen popcorn. Zoet, pittig (hot sauce), of met kaas! Je doet zo ontzettend lang met een zakje, dat dit een veel voordeligere keuze is. Het enige wat je extra nodig hebt is een pan en wat olie.

Scholl Velvet smooth voetvijl

IMG_9962

Zoveel over gehoord, vaak bijna gekocht maar toch net weer niet…tot vorige week! In een handomdraai ben je van je eelt af en het kost weinig energie. Met een handvijl was ik altijd lang bezig en kreeg ik zere armen. Deze rakker doet prima zijn werk en het resultaat is heerlijke zachte voeten.

Double Green tea Pickwick (Appel en citroengras)

Ik houd van groene thee en dan vooral die met een smaakje. Deze nieuwe variant van Pickwick ‘double green’ is extra groene thee met de smaak van appel en limoengras. Er is ook een smaak ‘munt en komkommer’, die vind ik iets minder maar ook prima te doen. Ik las gister nog een onderzoek dat groene thee zo ontzettend veel voordelen heeft (ook voor je hart), dus drinken die handel!

Mandarijnen

Ik kocht ze afgelopen week omdat ik de appels zat was. Ik verwachtte er nog niet veel van (het is geen seizoen voor mandarijnen), maar ze smaken al heerlijk! Sarah peuzelt ze ook graag weg en ik vind ze ideaal als tussendoortje.

 

Wat is jouw favoriet van de maand? En ken je de nieuwe varianten groene thee al?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (4)

 • Ik heb ook zo’n voetenvijl alleen dan van het Kruidvat, echt ideaal indd! En popcorn met kaas is indd zo lekker!!

  Beantwoorden
 • Werkt die voetvijl echt ja? Ik wilde die een tijdje terug kopen maar de medewerkster van de Kruidvat elf raadde het me af…

  Beantwoorden
  • Hier werkt ie heel fijn. Je hebt ook verschillende vijltjes die je kunt kopen….voor weinig eelt of juist voor veel eelt. Ik ben er erg tevreden over!

   Beantwoorden

Write a comment