Lifestyle Looking good... Random

Favorieten van de maand. Juni

Een hele tijd geleden plaatste ik elke maand een blogje met mijn favoriete artikelen en producten van die maand. Op de één of andere manier is het de afgelopen tijd erbij in geschoten om mijn favorieten te delen. Daarom vandaag weer een favorieten van de maand…met een heleboel helden wat betreft verzorging en huishouden!

IMG_4901

Laten we beginnen met dat gekke rondje linksboven, in papier. Dit betreft een heus bruistablet van Kneipp voor een heerlijk voetenbad! De verpakking was niet meer te redden omdat het doosje nat geworden is, vandaar. Je stopt een half of heel tablet in een bak warm water en genieten maar. Deze ruikt heerlijk naar eucalyptus en het zorgt voor mij voor ontspanning en zachte voeten.

Daarnaast een nieuwe liefde van mij: een wenkbrauwkwast van Zoeva. Dit merk kende ik nog niet, maar ik had er wel veel over gehoord. Het kwastje is precies goed en ontzettend zacht, maar toch stevig. Voor het betere precisiewerk. Hij kwam in een mooi etui waar ik sindsdien alle spullen voor mijn wenkbrauwen in bewaar (kammetje, poeder, potlood).

Daaronder een lipgloss. Terug van weggeweest? Misschien wel. Dit is echter niet zomaar een lipgloss, het is een zogenaamde lipbooster. Er zit menthol in wat voor grotere lippen zou moeten zorgen. Nou is dat meer een gevoel dan dat het echt werkt, maar ik vind vooral de kleur heel erg mooi. Geen onwijze gloss, maar een subtiele glans met een kleurtje. Hij is van Catrice.

IMG_4922

Daarnaast een proefmonster van Black Opium, deze kreeg ik bij een luchtje die ik recent kocht. IK WIL BLACK OPIUM was mijn eerste gedachte nadat ik het luchtje had opgedaan. Deze komt dus op mijn lijstje te staan, het is echt een verrukkelijke geur voor komende herfst en winter.

We gaan nog even verder met de voeten want onderin zie je een voetencrème van het Kruidvat. Of eerlijk gezegd een smeersel tegen kloven. Kloven…klinkt eigenlijk heel vies. Dan zie ik echt van die kraters en uitbarstingen voor mij. Maak je gen zorgen, echte kloven heb ik niet maar soms wel hele droge hakken. En na wat vijlen smeer ik mijn voeten in met dit lekkere goedje en ze zijn weer heerlijk zacht! Echt een budget aanrader.

Daarnaast een mini van de handgel van het Kruidvat. Het is een desinfecterende handgel zodat je geen water en zeep nodig hebt om je handen schoon te maken. Ideaal voor onderweg en de vakantie. Ik kocht een grote fles en nam meteen dit kleine flesje mee voor in mijn handtas. Ik ben heel erg vies van openbare toiletten en zo kan ik in elk geval mijn handen goed schoonhouden. Altijd handig! En bovendien zit hier jojoba in waardoor je handen heerlijk zacht worden. De geur is ook heel erg lekker.

Ambi pur…ik hou van ze. Naast een geur-ding voor in het stopcontact en eentje voor op de kast, ook een spulletje om stoelen, banken en de hondenmand rijkelijk mee in de spuiten. Het neemt nare geurtjes weg en dan bedoel ik dus voonamelijk de geur die een hond achter kan laten. Dit is de geur ‘vanille’ maar heel erg vanille is het niet. Hij ruikt eerder fris dan heel zoet. Heel erg lekker en het werk ook prima.

IMG_4914

Als laatste mijn holy grail…deze reinigingscrème van Nivea. Ik deelde hem al als tip op Instagram. Dit is een reiniger voor je gezicht op basis van crème. De geur is ook precies zoals de crème uit het blauwe blikje van Nivea. Het maakt je huid heerlijk zacht en een trekkerig gevoel is verleden tijd. Hij kalmeert mijn huid, maar reinigt tegelijk onwijs goed.

IMG_4916

Naar welk product ben jij benieuwd? En wat is jouw held van de maand?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

  • Die booster lipgloss vind ik helemaal niks, haha maar de ambi pure, ik kan niet meer zonder. Ik heb ook die voor op de kast. Heerlijk!

    Beantwoorden
  • Ik vind die geurtjes voor in het stopcontact altijd net iets te heftig. Bruistabletten vind ik dan weer wel heerlijk!

    Beantwoorden

Write a comment