Lifestyle

En we blijven nog wat langer binnen….en zo doen we dat!

Wat begin dit jaar nog ver van ons bed leek te staan staat inmiddels meer dan dichtbij. Al een half jaar houden we ons (hopelijk) aan de maatregelen om onszelf en elkaar te beschermen.
Corona is voorlopig nog niet voorbij en we moeten met de toenemende besmettingen weer even een stap terug doen. Dat betekent zoveel mogelijk thuis zijn, drukke plekken vermijden, afstand houden en een mondkapje op in openbare ruimtes.
Om het binnenblijven en de komende herfstvakantie wat makkelijker te maken laat ik je zien hoe wij de weken doorkomen!

Ik kreeg een tijdje terug weer een fantastische blogbox opgestuurd vol met te gekke producten. De zogenaamde @home blogbox bevat alles wat je nodig hebt om het ‘leed’ wat te verzachten. Leed tussen haakjes, want dat we nu even niet op vakantie kunnen of kunnen doen wat we willen is eigenlijk maar een luxeprobleem.

De @home blogbox

Glad en glanzend velletje

Om te beginnen ben ik al jaren een sucker voor gezichtsverzorging. Naast mij er in te verdiepen dompel ik mijn gezicht graag in de lekkerste producten.
De blogbox bevatte twee heerlijke producten van Lookx om je velletje blij te houden tijdens het thuisblijven.
De polishing pads gebruik je dagelijks om je huid zachtjes te polijsten, te verzachten, glad te maken en te laten glanzen. Het gezichtsmasker is een hele fijne oppepper voor de doffe, droge en/of onrustige huid en voorziet je gezichtshuid van de nodige goede stoffen.

Beide zijn inmiddels een groot favoriet hier. Mijn huid is dun en gevoelig, maar gedijen goed op de polishing pads en het masker. De producten ruiken heerlijk en laten mijn huid glad achter met een gezonde glow.

Het masker ga ik binnenkort trouwens weer bestellen. Soms kom je maskers tegen die je zo laten verbazen dat je hem snel weer wil gebruiken. Dit is zo’n product!

Hydrateer van binnen

Nu ik veel binnen ben met inmiddels de verwarming aan, probeer ik extra te drinken. Ik begin de dag met koffie, maar gedurende de dag ruil ik dit in voor thee. Rooibos, groene thee….alles door elkaar. Het is dan makkelijk om een flinke hoeveelheid te zetten zodat je niet aan de weer blijft met een waterkoker.

In de blogbox zat een mooie thermosfles van Sigg. Deze fles houdt dranken  10 uur warm en 18 uur koud. Ideaal voor onderweg, maar ook voor thuis dus!
Sigg is overigens een heel fijn en vertrouwd merk. Wij gebruiken al bijna 10 jaar een geweldige pannenset van Sigg. Niet kapot te krijgen en zo fijn!

Feestje in huis

Nou draag ik de laatste jaren steeds meer sieraden zoals armbandjes en kettingen, maar oorbellen zit nog niet in mijn systeem. Op de een of andere manier voel ik mij altijd enorm opgedoft wanneer ik oorbellen draag. Ik ben het gewoon niet gewend.
Ik heb met mijzelf ‘afgesproken’ dat ik in het weekend vaker oorbellen wil dragen aangezien ik mooie exemplaren heb (oorlellen en oorbellen).

De blogbox bevatte een paar mooie, met de handgemaakte oorbellen die je eigenlijk overal bij kunt dragen. Mijn oorbellen zijn gemaakt van zoetwaterparels en groene onyx. Met de code LIFESABOUT krijg je 15% korting!

Erlinde Kramer, eigenaresse van Jewels with flair, maakt elk sieraad met de hand. Klanten kunnen bij elk sieraad kiezen uit verschillende maerialen en het sieraad wordt op maat gemaakt. Kleine kans dus dat je iemand tegenkomt met hetzelfde sieraad: ze zijn tenslotte allemaal uniek.

Ook al kunnen we misschien even geen avondjes uit: een avondje ‘uit’ in eigen huis is eigenlijk nooit verkeerd. Hapjes erbij, een leuke film of goede muziek en dansen maar….

Taboe niet nodig

Jaaa….er zat ook een 18+ item in deze box! Voor veel mensen zijn speeltjes nog een enorm taboe en dat is eigenlijk gek en jammer, want waarom?
In de blogbox vond ik een Sir Luvalot Bullet vibrator van Ladypleasure in de vorm jawel…. een kogel!

Handzaam, makkelijk mee te nemen (als je toch op pad gaat…) en heeft 7 standen. Hij is waterdicht, dus ook geschikt voor onder de douche of in bad. Tevens makkelijk schoon te maken en te verkijgen in verschillende leuke kleuren.

Spelletjesavond

Uiteraard waren de puzzels, kleurboeken en spelletjes hier in het begin van de pandemie niet aan te slepen. Wanneer je niet altijd meer overal naartoe kan zijn spelletjes the rescue. Het partyspel ‘Hint‘ komt dan ook als geroepen.

Laat je teamgenoten begrippen raden door middel van praten, tekenen, uitbeelden of neuriën. Maar liefst 450 kaarten zorgen voor genoeg speelplezier.

Poetsmuts met wat hulp

Ik ben zelf absoluut geen heldin in het huishouden. Schoonmaken en opruimen kan ik, maar ik weet nooit goed waar mee te beginnen. En die drempel om te beginnen…
Die drempel kan wat worden verlaagd door makkelijke en doeltreffende producten te gebruiken zoals die van HG.
We hebben veel producten van HG in huis omdat ze betaalbaar zijn en gewoon altijd werken waar ze voor bedoelt zijn.
Het pakket wat in de blogbox zit zorgt voor een schoon toetsenbord, een fris toilet en een stralende baerbecue. Ze hebben bij dit pakket goed gedacht aan de klusjes van de nazomer en tijdens het thuis zijn en thuiswerken.

Want…wanneer maak jij je toetsenbord schoon? Ik veeg het stof er vaak af, maar we vergeten dat we continue met (vieze) vingers op het toetsenbord zitten, dag in dag uit. De toetsenbordspray is dan ook heel welkom.
Maar nu we allemaal thuiswerken kan het toilet ook wat vaker een schoonmaakbeurt gebruiken. De toiletgel is heerlijk fris en ruikt de hele dag, de alledag spray voor het toilet is ideaal om elke dag even het toilet op te frissen.

Tenslotte een bekentenis: we zijn al tijden fan van de oven, grill en barbecue reiniger en de reiniger voor de afzuigkap-filters. En we zijn gewoon hartstikke van HG, punt.

Hoe vermaak jij je in deze periode? En hoe kijk je tegen de herfstvakantie aan?

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment