Random

En toen was daar…mijn blog!

                          Sterke-mier-300x2281.jpg
Onwerkelijk en heel spannend. Maandenlang aan brainstormen en voorbereidingen gingen er aan vooraf.
Het idee voor een eigen site begon ergens in juni dit jaar nadat ik de behoefte kreeg mijn passie voor schijven te delen.
Het hoogtepunt was vanzelfsprekend de geboorte van mijn dochtertje Sarah in maart. Niet snel daarna kwam het diepste dieptepunt. Ik zal onder dit artikel twee linkjes zetten naar artikelen die ik hier over heb geschreven voor een online mommy-magazine. Wellicht komen deze artikelen ook op mijn site binnenkort.
Als je veel hebt meegemaakt, wil je delen en schrijven. Maar niet alleen over alle ellende die over je heen is gekomen. Door een dieptepunt, krijg je ook weer hoogtepunten en ervaar je zelfs de kleinste topjes die je eerder nooit opvielen.
Mijn leven is nog nooit zo zwaar geweest, maar tegelijk ook nog nooit zo fijn.
Op www.lifesabout.nl vind je van alles over lifestyle, random beauty, mama zijn en het leven als hartpatiënt. Ik ben niet van plan fulltime de ‘patiënt’ uit te hangen, maar juist veel positiviteit te brengen met tips, ervaringen en heerlijke zoutarme recepten. Dit is namelijk wat ik op het wereld-wijde-web enorm mis.
Ik geniet van alles wat mooi is in dit leven en dat is heel erg veel. Graag deel ik al dit moois met jullie. Welkom iedereen!

Mijn Zwangerschapsverhaal:
http://www.mommyonline.nl/mommy-tale-mijn-zwangerschapsverhaal.html

Mijn Bevallingsverhaal:
http://www.mommyonline.nl/mommy-tale-bevallingsverhaal-van-geertje-boekhouder.html

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (1)

Write a comment