Interieur Lifestyle

Eindelijk is mijn wasgoed een lust voor het oog!

Overal lagen hoopjes wasgoed. Sommige hoopjes kwamen uit de was om gevouwen te worden, andere hoopjes moesten nog richting de wasmachine. De hoopjes met wasgoed zijn alleen maar in aantal toegenomen sinds Sarah er is en ik moet zeggen…ze zijn mij een doorn in het oog. Tijd voor een multifunctionele oplossing die ook nog eens een lust is voor het oog.

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen van Brabantia

In onze badkamer staat een wasmand die aan het eind van de week niet meer dicht kan, tenzij we doordeweeks af en toe een wasje draaien. Zaterdag en zondag is het hier ‘wasdag’ en op zondagavond ligt er een enorme bult schone was op bed om gevouwen te worden.
Negen van de tien keer zijn we te moe om in de avond nog te gaan vouwen en schuiven we de bult schone kleding richting een andere wasmand. Op zolder hangt er ook nog een paar kilo aan kleding te drogen op droogrekken. Het zorgt voor minder overzicht, het oogt druk en staat gewoon niet netjes.

Een pareltje in onze slaapkamer

Brabantia stuurde mij dit pareltje uit de nieuwe Linn collectie. Multifunctioneel, want je kunt er werkelijk van alles mee doen.
Je schone, gestreken kleding ophangen, je kleding laten drogen of klaarleggen voor de volgende dag en…een extra wasmand om vuile of juist schone kleding in op te bergen. Ik vind hem niet alleen multifunctioneel, maar ook een prachtig item voor op onze slaapkamer.

Brabantia maakt al jaar in jaar uit de mooiste en sterkste producten. Duurzaam met een vaste kwaliteit. Ook dat zie je terug in deze multifunctionele kledingrek. Hij staat in no time in elkaar en hij is enorm stevig en staat stabiel.

De poten van het kledingrek zijn stevig en voorzien van een bescherming, zodat je vloer niet kan beschadigen wanneer je het rek verplaatst. Het verplaatsen zelf gaat overigens ook heel makkelijk. Ook al is het rek stevig en stabiel, hij is niet zwaar en laat zich makkelijk verplaatsen.

Brabantia houdt ook van details, zoals je kunt zien aan deze loeistrakke kledinghangers.

Het witte gecombineerd met aluminium en hout vind ik prachtig!

Naast kleding of bijvoorbeeld schoenen kun je uiteraard ook een paar mooie accessoires op het rek kwijt. Ik heb voor het beeld maar even een plant neergezet. Zelfs dat staat mooi!

Een opvouwbare wasmand

Echt….zelfs de wasmand is een lust voor het oog. Hij oogt crispy en is heel erg lichtgewicht. Ook fijn: de binnenkant van de mand heeft een coating waardoor je hem makkelijk schoon kan maken. Hij is tevens opvouwbaar en kan ondanks zijn lichtgewicht makkelijk een paar kilo wasgoed aan!

Ondanks dat al het wasgoed elke week weer opnieuw voorbij komt vind ik het minder storend nu we met het kledingrek een soort systeem hebben voor schone was op de slaapkamer.
Giorgio kan zijn gestreken overhemd voor de volgende dag ophangen en schone gevouwen was kan in stapeltjes worden opgeborgen op het rek of in de mand. Zo houden we vuile en schone was beter uit elkaar.

Benieuwd naar deze nieuwe Linn wascollectie? Bekijk de collectie!

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment