Lifestyle Looking good... My killerbody motivation

Eetdagboek van drie dagen. Killerbody dieet.

Er was veel vraag naar…heel veel vraag! Mensen zijn benieuwd wat je allemaal mag en kunt eten tijdens een dieet, logisch! Ik had een foto van de weekmenu’s kunnen plaatsen of op video kunnen laten zien, maar dat is verboden (copyright) en minder leuk. Ik pakte de camera en besloot drie dagen mijn eten vast te leggen. Oké…bijna drie dagen dan. Ik ben een keer mijn avondeten vergeten te filmen (vergeef mij). Ook komt er nog een hilarisch mama-moment voorbij die ik er niet uit wilde knippen, want ook dat hoort bij het dagelijks leven. Enjoy! En mochten er nog ideeën zijn voor een artikel/video wat betreft dit dieet: laat het gerust achter in de comments.

 

Vond je het leuk om een kijkje te nemen in mijn eetpatroon? Ik hoor graag van je! En mochten er suggesties zijn voor een video of blog over dit dieet, laat het mij gerust weten.


Bekijk ook de andere artikelen over het Killerbody dieet!

Update nummer 1 Killerbody dieet

Update nummer 2 Killerbody dieet

Update nummer 3 Killerbody dieet

Update nummer 4 Killerbody dieet

Update nummer 5 Killerbody dieet

Ervaring eerste drie dagen Killerbody dieet

Sporten met het Killerbody dieet

Recept cheesecake

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (13)

 • leuk om eens te zien!!
  ik ben wel benieuwd naar t sport gedeelte.
  ik stond pas ook in de boekhandel met t boek in mijn handen en twijfelde dus dacht loop eerst een rondje.wat denk je boek weg…en t was de laatste.even kijken of ik m nog ergens door kan bladeren (ivm allergie even kijken of t geschikt is)

  Beantwoorden
  • Ik schreef kort geleden een blog waarin ik veel over het sporten! Even terugbladeren en je vindt hem vast. Ik kan eventueel als je dat fijn vindt aangeven of je allergie een obstakel kam vormen wat betreft de maaltijden. Let me know!

   Beantwoorden
 • […] Eetdagboek Killerbody dieet […]

  Beantwoorden
 • […] Eetdagboek Killerbody dieet […]

  Beantwoorden
 • […] Eetdagboek Killerbody dieet […]

  Beantwoorden
 • […] Eetdagboek Killerbody dieet […]

  Beantwoorden
 • […] Eetdagboek Killerbody dieet […]

  Beantwoorden
 • Wat een leuke blogs over het killerbody boek! En mooie resultaten, knap!
  Vind dit soort diëten altijd fijn, heb alleen helaas de pech dat ik in de horeca werk en heel vaak niet zelf kook. Maar als ik zelf eten maak grijp ik ook graag naar dit soort gerechten 🙂

  En misschien is dit heel erg mosterd na de maaltijd maar havermout met melk ipv water is stukken lekkerder! (Gebruik zelf alpro soja melk met kokos smaak) Je moet het wel altijd een beetje pimpen anders smaakt het naar niets :p

  Beantwoorden
 • Hele leuke en leerzame blog.

  Beantwoorden
 • Hele leuke blogs over het killerbody boek! Ik was al een tijdje aan het nadenken of ik het zou doen of niet en door jou blogs de keuze gemaakt om het toch te doen. Dankjewel!

  Beantwoorden
 • Super goed om te lezen wat jou ervaringen zijn! Ik was erg aan het twijfelen vooral omdat er ook eiwitshakes en supplementen aangeraden worden, ik was benieuwd of jij dit ook allemaal hebt genomen? Ik twijfel namelijk in combinatie met mijn medicijnen (nierpatiënt) en zag jou schrijven over aanpassen ivm te veel zout dus vroeg me af hoe jij dit hebt gedaan.
  Ik ben wel helemaal enthousiast geworden, dankjewel voor het delen!

  Beantwoorden
  • Nee ik heb de shakes en supplementen niet genomen omdat ik er niet veel bij kan sporten. De supplementen en shakes hebben enkel meerwaarde als je er bij sport. Ik zou eerst overleggen met je arts voordat je eventueel het dieet volgt en ook de shakes neemt, aangezien je veel eiwitten binnenkrijgt (en dit niet geschikt kan zijn voor een nierpatient). Liefs!

   Beantwoorden

Write a comment