Lifestyle

Eerste indruk en review Killerbody boek van Fajah Lourens

Gister ontving ik het Killerbody boek van Fajah Lourens. Een boek met voedingsadvies, oefeningen, lekkere en slanke recepten en boodschappenlijstjes. Wat is mijn eerste indruk? Samen met jullie blader ik dit geweldige boek door voor een korte review!

Vergeet je niet gratis te abonneren op mijn kanaal! Dat kan via deze link.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment