Lifestyle Looking good...

Video. Een kijkje in mijn make-up tafel.

Ik heb als niet-beautyblogger nog behoorlijk wat make-up in mijn make-up tafel liggen. Noem het een verslaving, een hobby, een manier van ontspannen of wat dan ook…ik zit altijd als een gelukkig kind achter deze tafel. Wat heb ik zoal in die lades liggen? Welke make-up gebruik ik heel veel en wat eigenlijk nooit? Ik laat het je allemaal zien.

De video duurt 17 minuten, maar ik kon hem niet verder inkorten. Ik ben in een rap tempo door de spullen gegaan, dus je kunt wel nagaan hoe vol de lades zitten. Op sommige momenten is het beeld misschien wat donker (zoals bij de lippenstiften), maar het was die dag ook heel regenachtig en donker. Tijd voor een goede lamp! Geniet er van!

Klik hier om je gratis en heel simpel te abonneren op mijn kanaal. Zo blijf je altijd op de hoogte van mijn nieuwste video’s.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment