Lifestyle Looking good...

Een greep uit de nieuwe collectie van H&M Beauty

Ken jij de afdeling ‘beauty’ van de H&M al? Kleding kocht ik regelmatig bij deze familiewinkel, maar make-up en verzorgingsproducten nog niet. Ik kocht onlangs het één en ander uit de nieuwe collectie van H&M beauty en ik laat het graag aan je zien.

Dat Hennes en Mauritz verzorgingsproducten en make-up verkoopt is niet nieuw. Wel hebben ze de collectie verandert en uitgebreid. Nagellak, oogschaduwpalettes, lipstains en blushes, er is keuze genoeg. Ik werd hierdoor heel nieuwsgierig naar de kwaliteit van deze producten. Ik ben van H&M gewend dat de kwaliteit goed is én betaalbaar.

Brow Pro kit

 

IMG_9728

Dit wenkbrauwkitje bevat twee poeders in lichte kleuren en een wax om te finishen. Al vaker heb ik zo’n soortelijk kitje in mijn handen gehad in de hoop dat de kleur een keer wél zou passen bij mijn lichtje borsteltjes. Ik koos het kitje met de lichtere kleuren en de kleuren zijn inderdaad geschikt voor vrouwen met een lichte huid, lichte wenkbrauwen en blond/rossig haar. Op het eerste gezicht lijkt het kitje misschien meer op een contourpalette, maar de kleuren zijn voor mij echt heel goed.

IMG_9731 (Small)

Ik bracht de lichtste kleur aan met een kwastje en vond het resultaat heel mooi en natuurlijk. Het fijne van deze poedertjes is dat het niet goedje niet heel ‘poederig’ is, waardoor je geen poeder in je oog of op je wang krijgt (daar heb ik echt een gruwelijke hekel aan). De substantie zit tussen een poeder en een crème in waardoor het heel fijn aanbrengt. Één nadeel (misschien), is dat er geen kwastje bij het kitje zit. De wax heb ik niet gebruikt aangezien ik daar geen fan van ben.

Dit is een aanrader, wat een fijn spul!

Bodylotion Cashmere Haze

IMG_9727 (Small)

Deze lotion verrijkt met shea butter en vitamine E lijkt niet heel bijzonder op het eerste gezicht. Ik vond het lastig om een bodylotion online te kiezen zonder deze te kunnen ruiken (er zijn meerdere varianten namelijk). Toch wist ik zeker dat deze lekker zou ruiken. Cashmere doet het altijd goed en H&M heeft wat dat betreft een voorraad goede neuzen in dienst. Deze rijke bodylotion ruikt subtiel, luxe en poederachtig.

bodylotion

Hij is lobbig en dik en daardoor meer te vergelijken met een bodybutter. Hij voedt mijn huid heel goed en daarom bewaar ik hem voor de winter, wanneer mijn huid behoefte heeft aan extra vet en vocht. De lotion trekt trouwens goed in en laat geen vervelend gevoel achter. De geur blijft een halve dag hangen. Ook dit is een aanrader, wat een luxe gevoel!

Bodyscrub Cashmere Haze

IMG_9724 (Small)

 

Uit dezelfde lijn als de bodylotion is deze milde scrub met rijst. De geur is net zo fijn en luxe als de lotion.

Terwijl ik de deksel open moet ik in de eerste instantie aan een pot haargel denken. Ik neem een schepje met mijn handen en de substantie voelt inderdaad aan als een gel. Ik houd van scrubs die lekker grof zijn en een soort olie-laagje op je huid achterlaten. Deze scrub is verre van grof, maar laat wel een zacht laagje achter.

scrub

Deze scrub zou ik niet nog een keer kopen, omdat het scrub-effect voor mij te minimaal is. Ook heb ik steeds het idee dat ik met een soort haargel onder de douche spring. Jammer! Deze kan ik helaas niet aanraden.

Gossamer Lipstain in de kleur ‘Storyteller’.

IMG_9735 (Small)

Langzaam maar zeker stap ik uit mijn comfort-zone en begin ik aan meer uitdagende lipproducten dan een simpele Labello of gloss. Ik koos voor een lipstain in een rood/bruine kleur die perfect past bij de herfst. Een lipstain is een lipproduct dat belooft lang te blijven zitten. Eenmaal aangebracht krijg je het er dus niet zo snel meer van af. De kleur ‘Storyteller’ is voor mij een goede kleur aangezien hij opvallend is, maar ook weer subtiel. Niet fel, maar chique.

IMG_9736 (Small)

 

En ik kan je vertellen…deze lipstain mag de naam ‘lipstain’ zeker dragen. Na een test op mijn hand zat hij na 24 uur en twee douchebeurten nog op mijn velletje. Top!

Ik ben er wel achter gekomen dat je lippen vrij moeten zijn van velletjes. Laat ik die nou op dit moment hebben, waardoor ik maar geen foto heb geplaatst toen ik deze lipstain droeg.

IMG_9738 (Small)

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe collectie beautyproducten van de H&M? Kijk dan hier.

Ben jij bekend met de beauty producten van de H&M?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (3)

 • Ik heb zelf nog nooit beautyproducten van de hm gekocht, op een 1 of andere manier trekt het me nooit zo. Nu ben ik wel erg benieuwd naar het wenkbrauw palette.

  Beantwoorden
 • Zou je mij kunnen vertellen of er methylchloroisothiazolinone of methylisothiazolinone in de producten van de cashmere haze lijn zitten? Ben hier namelijk allergisch voor!!

  Beantwoorden
  • Hoi! Ik heb het voor je nagekeken en het staat niet op de ingrediëntenlijst van de bodylotion en de scrub. Groetjes!

   Beantwoorden

Write a comment