Random

‘Echtpaar pimpt slaapkamer met pakkende quote’…

Het zou zo een kop in de krant kunnen zijn, toch? ‘Echtpaar pimpt slaapkamer met pakkende quote’. Misschien niet heel schokkend, maar wel voor ons. Onze slaapkamer is namelijk nogal saai, al sinds we hier wonen. Daarom leek dit ook de komende jaren het geval te zijn.  Ten tweede was ik altijd een beetje allergisch voor muurstickers. Toch werd ik op slag verliefd op een tekst voor aan de muur. Maar waarom juist deze tekst?

“It’s the possibility of having a dream come true that makes life interesting'”.

Een jaar geleden stond deze quote van Paulo Coelho maandenlang te pronken op mijn Twitter, als zogenaamde ‘vastgemaakte tweet’. De quote sprak mij enorm aan en sloeg precies de spijker op zijn kop. Want datgene wat nog niet bereikt is, maar wel bereikt kan worden maakt alles leuker en interessanter. Het dromen ervan, het waarmaken, het genieten en het vasthouden…

Tenstickers mailde mij een tijdje terug of ik iets moois wilde uitzoeken. Maar…Wij hebben hier in huis geen muurstickers, ik was er altijd een beetje allergisch voor. Ik krijg jeuk bij teksten als ‘home is were the heart is’. Misschien omdat ik het té vaak ben tegengekomen. Toch heb ik heerlijk zitten neuzen in de webshop en uiteindelijk iets moois uit kunnen kiezen.
Na twintig pagina’s voorbij te zijn gescrold sloeg mijn hart even over, want…’mijn’ quote stond er tussen. En ook nog in een prachtig lettertype.
De tekst zag ik meteen op onze muur in de slaapkamer pronken. Daar waar we onze dromen dromen, maar ook daar waar we wakker worden en hopelijk onze dromen waar kunnen maken. Ja, daar moest hij komen!

Ik zette manlief aan het werk en hij ging aan de slag. Het bevestigen ging vrij eenvoudig, ook door de handige gebruiksaanwijzing van de sticker.
Mocht je er niet uitkomen, dan zijn er nog handige instructievideo’s met uitleg. Maar de video’s waren niet nodig, de gebruiksaanwijzing was duidelijk genoeg. Of mijn man is gewoon heel handig en slim 😉 We hadden alleen een bankpasje nodig om de boel glad te strijken en we hebben een waterpas gebruikt om de tekst netjes kaarsrecht op de muur te krijgen.

En dan het spannendste en leukste gedeelte….het resultaat! Giorgio moest de folie heel voorzichtig verwijderen. Want wanneer je te vluchtig trekt kan het zijn dat je een letter meeneemt. Met behulp van het pasje ‘wrijf’ je de letters goed op de muur.

Het resultaat? Een prachtige, inspirerende en loei strakke tekst!

Waarheid als een koe! Eh….muursticker.

 

Onze slaapkamer is nog niet af, want er komen nog gezellige fotolijstjes aan de muur en mooie decoratie in de hoeken, maar we zijn al weer dichterbij ons einddoel. En elke dag wakker worden met deze mooie tekst als uitzicht…wie wil dat nou niet?

Heb jij een favoriete quote die je wel op de muur van je slaapkamer zou willen zien?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (5)

 • Hier hangt in de woonkamer: Life does nog have to he perfect to he beautiful. Een reminders die ik soms wel eens kan gebruiken.

  Beantwoorden
 • Ik ken die allergie… moet wel een hele goede quote zijn om die op de muur te plaatsen. Maar wie weet in ons nieuwe huis…

  Beantwoorden
 • Hier ook de allergie voor muurstickers. Wat ik wel erg leuk vind is behangen dat vind ik geweldig.

  Beantwoorden
 • Wat een prachtige tekst! Hij staat heel mooi op de muur! Zelf heb ik geen muurstickers, maar ik heb er stiekem wel een beetje een zwak voor 😉

  Beantwoorden
 • Mooie tekst, maar hier komen er geen stickers in hihi, misschien wel een mooi behangetje aan 1 wand ofzo…

  Beantwoorden

Write a comment