Mama

Drinken stimuleren bij je kindje met Bere-lekker sap + Winactie (gesloten)

Sarah is niet zo’n enorme drinker. De ene dag gaat het wat makkelijker dan de andere dag, maar meestal moeten we haar echt aansporen om te drinken. Op het kinderdagverblijf krijgt ze water en (karne)melk, hier vindt ze het niet lekker. Typisch een eigenwijze peuter. Toch weiger ik allerlei zoete vruchtensappen te geven omdat ik daar geen goed gevoel bij heb. Maar…wat geef je dan?

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking

Wie of wat is Coolbear?

Eerder liet ik al op de blog doorschemeren dat we Sarah naast melkproducten en water ook een ‘frisdrank’ aanbieden zonder suiker en zoetstoffen (Dubbelfris). Ze vindt deze heel erg lekker, maar elke dag hetzelfde begint te vervelen, aangezien er niet veel smaken zijn. Toen ik vorig jaar op het Foodevent van Kroon op het werk liep kwam ik de kraam van Coolbear tegen. Op social media kwam ik dit merk weleens tegen maar zelf had ik er nog geen kennis mee gemaakt. Even proeven en het verhaal aanhoren en we liepen met wat pakjes en flesjes naar de auto om te proberen en te testen.

Coolbear maakt verantwoord drinken makkelijk én lekker. Er zitten geen toegevoegde suikers in of kunstmatige zoetstoffen zoals aspartaam. Er is enkel natuurlijke en zuivere Stevia toegevoegd wat het product een zoeter smaakje geeft. Klinkt heel fijn, want liever geef je je kindje geen suikers maar ook geen kunstmatige zoetstoffen.

Het assortiment is breed en bestaat inmiddels uit fruitdrops, limonadesiroop en fruit drinks in een pakje. Zo kun je Coolbear ook heel makkelijk meenemen of onderweg of meegeven naar school. De fruitdrops zijn onwijs geconcentreerd en gaat heel lang mee, evenals de flessen limonade. De siroop is verkrijgbaar in de smaken cassis-appel, framboos, aardbei en citroen-limoen. De fruitdrops zijn te krijgen in de smaken framboos-cranberry, mandarijn-citrus en cassis-appel. De pakjes drinken zijn er in de smaken cassis-appel en framboos. Er is dus volop keuze!

Favorieten

Na een aantal dagen mailde ik dat ik zo enthousiast was over een aantal producten en ik kreeg al snel een mailtje terug of ik wat meer wilde uitproberen en of er interesse was in het organiseren van een winactie. Zo kon ik andere mama’s en papa’s kennis laten maken met dit bere-lekkere goedje. Dus…zo gezegd zo gedaan!

Sarah haar favoriete smaken zijn mandarijn-citrus (fruitdrops) en de cassis-appel (siroop). Maar niet alleen Sarah drinkt Coolbear, ook de volwassen kinderen hier in huis drinken mee. Giorgio en ik vinden de citroen-limoen erg lekker en ik denk dat dit ook een favoriet blijft straks in de zomer. Leuk om er een verantwoorde cocktail van te maken of wat dacht je van waterijsjes?

Winnen?

Ik mag 3 pakketten weggeven met producten van Coolbear! Wat zit er in?

 • 1 fles limonade
 • 1 flesje fruitdrops
 • Pakjes drinken
 • Kleurplaten
 • Tattoos

Het enige wat je hiervoor moet doen is even een reactie achterlaten onder dit artikel dat je meedoet. Laat wel een geldig emailadres achter zodat ik je kan bereiken als je hebt gewonnen. Deze winactie loopt tot en met vrijdag 3 maart om 12.00 uur. Daarna zal ik de drie winnaars kiezen. Veel succes!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (71)

 • Natuurlijk doen we mee! Kleurplaten vallen altijd in de smaak bij mn gastkinderen ? Siroop is erg fijn. Geen dunne luiers er meer van en kinderen drinken het hier heel graag.

  Beantwoorden
 • Jaaaaaa, ik ken alleen de fruit drops oranje dus laat me graag verrassen!

  Beantwoorden
 • Super leuke winactie!

  Beantwoorden
 • Ik doe graag mee!

  Beantwoorden
 • Super leuke actie!
  Ik ben erg benieuwd naar deze producten!

  Beantwoorden
 • Doe graag mee! Gebruik nu teisseire maar mis wat variatie.

  Beantwoorden
 • Oww wij doen mee! Ik geef mijn dochter van net 2 jaar alleen water, thee of melk maar ondanks dat ze niet beter weet, drinkt ze slecht. Misschien kunnen we dit eens proberen!!

  Beantwoorden
 • Ik doe heel graag mee! Yara drinkt echt veel te weinig, en ook ik weiger suikerrijke drankjes. Ik zou dit merk graag eens met haar willen proberen!

  Beantwoorden
 • Goed gevonden deze Cool Bear! Doe graag mee met deze win actie. Ben benieuwd 🙂

  Beantwoorden
 • Ik doe graag mee…hier in huis ook een slechte drinker dus wie weet gaat het hiermee lukken!

  Beantwoorden
 • Wat leuk, ik doe graag mee! Ik zou graag mijn dochter kennis laten maken met deze producten. Ook ik weiger allerlei zoete suikertroep aan haar te geven en ben op zoek naar een gezond alternatief.

  Beantwoorden
 • Na het suikervrije beleg van onze dochter zou ik deze graag willen uitproberen.

  Beantwoorden
 • Doe graag mee! Ik ben nog niet bekend met de fruitdrops en de pakjes, dus wie weet!

  Beantwoorden
 • Ja ik doe graag mee!

  Beantwoorden
 • Jaaaa, wil ook graag winnen voor mijn 2 mannetjes!

  Beantwoorden
 • Graag zou ik deze winnen niet voor mijn kinderen maar voor mijn cliënten met een beperking die ook slecht drinken naast koffie. Ook zijn zij dol op kleuren.

  Beantwoorden
 • Heel erg graag! ik zou het dan zelf ook gaan drinken. Kijken of ik hier wel tegen kan met mijn chronische darmziekte.
  Er is niet veel waar ik tegen kan.

  Beantwoorden
 • Een volwassene die te weinig drinkt met een 1.98 lange zoon die veel aanmaak limonade drinkt…
  Wij zijn zeer nieuwsgierig naar dit product. Geen idee wat ik mij bij de fruitdrops voor moet stellen….

  Beantwoorden
  • Met een paar druppeltjes kun je een glas limonade maken, een soort super geconcentreerde siroop is het eigenlijk!

   Beantwoorden
 • Wil heel graag deze producten uitproberen.. hier ook een meisje dat geen water of thee wil drinken maar ik wil haar geen zoete ongezonde limonade geven! Duimen dat we winnen!

  Beantwoorden
 • Voor mijn zoontje! Om af en toe toch wat anders te drinken dan water!.

  Beantwoorden
 • Ik doe graag mee. Mijn kinderen drinken graag limo. Daar ik geen kunstmatige zoetstoffen aan mijn kinderen wil geven drinken ze nu een met suiker. Ook dat geef ik ze liever niet teveel dus coolbear zie ik wel zitten als vervanging van de huidige limo. Ik ken het product niet dus zou het graag willen winnen om met mijn kinderen te testen.

  Beantwoorden
 • Ik doe graag mee voor mijn kids. Ben zoekende wat lekker maar vooral ook goed is! Mijn zoonistbook graag een beetje in zijn yogurt?Mijn zoon en dochter zou ik dit graag aanbieden!

  Beantwoorden
 • Hier een mama die eigenlijk zelf ook te weinig drinkt op een dag dus hier sla je 2 vliegen in één klap!

  Beantwoorden
 • met 2 niet water drinkende kinderen in huis zou ik graag eens wat willen proberen zonder suiker. kende dit product niet, maar ga het wel aanschaffen!

  Beantwoorden
 • Heel benieuwd naar deze producten dus doe graag mee! :))

  Beantwoorden
 • Omdat wij ons voorgenomen hebben na de vakantie te stoppen met suiker zou dit testpakket heel goed van pas komen.

  Beantwoorden
 • Super om te horen dat er een vervanger is van de ranja en roosvicee! Wij doen graag mee met de actie.

  Beantwoorden
 • Wat een leuke winactie! Hier ook een slechte drinker in huis, dreumes van 1,5. Gek op zoetigheid maar ik probeer haar zo min mogelijk kunstmatige voedingsstoffen te geven. Geef haar nu vaak vers fruitsap verdund met water maar dat is niet altijd makkelijk! Ga deze producten dan ook zeker eens proberen!

  Beantwoorden
 • Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn 2 lieve kindjes van 2 en 5…

  Beantwoorden
 • Wij doen heel graag mee aan de win actie!! We zijn dol op de siroop van cool bear maar kennen niet de smaken die worden verloot.

  Beantwoorden
 • Ik doe ook mee! Mijn dochter van bijna 3 houdt niet zo erg van water dus dit zou een makkelijke oplossing moeten zijn. Ben erg benieuwd. Fingers crossed!

  Beantwoorden
 • Ik maak graag kans op zo’n leuk pakket om te proberen. Onze kinderen zijn overgevoelig voor vruchtensuikers. Dat zit dus bijna overal in. Niet in slimpie maar daar zit aspartaam in. Geen fijn gevoel om je kind dat altijd te geven. Ben heel benieuwd hoe de kinderen Coolbear vinden.

  Beantwoorden
 • Ik ben heel erg benieuwd wat mijn dochtertje van 2 hiervan vindt. Fijn om eens af te kunnen wisselen..

  Beantwoorden
 • Ik doe graag mee voor mijn 2 dochtertjes, vooral mijn jongste is een slechte drinker en wil alles het liefst zoet hebben maar dat wil ik haar liever natuurlijk niet teveel geven.

  Beantwoorden
 • Mijn zoon van zes is ook een moeilijke drinker, ik zou graag dit merk eens willen uitproberen. Wel fijn dat er diverse smaken zijn dan kun je nog eens afwisselen!

  Beantwoorden
 • Ik doe graag mee! Ben vooral benieuwd naar de ranja!

  Beantwoorden
 • Ook ik heb al eerder van Coolbear gehoord, maar nog steeds niet geprobeerd. Dat wordt zeker eens tijd want ik ben op zoek naar lekker en verantwoord drinken voor mijn kids. Doe dan ook graag mee, ben erg nieuwsgierig naar. Volg je op Bloglovin.

  Beantwoorden
 • Ik doe graag mee aan deze winactie! Ons dochtertje (ruim 1,5 jaar oud) drinkt over het algemeen goed en vooral dan water.. Maar ik merk wel dat als het drinken iets zoeter is, ze dan nóg meer drinkt. En altijd alleen maar water hoeft natuurlijk ook niet! Ik doe graag mee 🙂

  Beantwoorden
 • Wat leuk zeg, ik doe graag mee met de leuke winactie.
  Ik ben zelf ook steeds zoekende naar een siroop voor onze kleine man van bijna 8mnd. Hij mag nu naast de melk ook wat tussendoor maar het water en de slappe thee gaat nog niet van harte ?

  Beantwoorden
 • Ik doe graag mee. Hier 2 slechte drinkers in huis. Ze krijgen alle twee poederzakjes van de huisarts om hun ontlasting zachter te maken. Met een lekker smaakje drinken ze misschien uit zichzelf meer!

  Beantwoorden
 • Ik doe heel graag mee! Al wel eens van het merk gehoord maar hebben het nog nooit geprobeerd..

  Beantwoorden
 • Dit is echt een super leuk win actie. Dan krijgt Saar ook wat meer variatie mee naar school! Graag doen we mee!

  Beantwoorden
 • Heel graag doe ik mee!!!

  Beantwoorden
 • Hi,

  Hier ook zo een lastige peuter met drinken. En geen fan van al die drinkpakjes.. dus misschien is Coolbear de oplossing! Ik doe dus graag mee!

  Beantwoorden
 • Jaaa! Hier ook het hele gezin bekend met de ranja maken van de framboos! De andere producten nog nooit gezien! Wat zou dat een lekkere afwisseling zijn.. Voor de kleine man die met casis en voor mama de citroen-limoen? Lijkt me heerlijk!

  Beantwoorden
 • Dat is een leuke actie!!! Wij kennen de limonade wel maar de andere producten nog niet. Wij doen graag mee!

  Beantwoorden
 • Super! Mijn kinderen drinken vooral water maar willen ook graag limonade en pakjes omdat “iedereen” dat krijgt. Dit lijkt me een mooie middenweg. Mama blij, jongens blij!

  Beantwoorden
 • Ik win graag zo’n pakket!!!!
  Bij onze dochter is in september diabetes type 1 geconstateerd. En nu zijn wij dus over gegaan op producten van cool bear! Dit zou zeer zeker van pas komen en maak je onze dochter erg blij mee!!

  Groetjes Anouk

  Beantwoorden
 • Mijn zoontje is al helemaal gek op de siroop. De drops en pakjes kennen we nog niet, maar hopelijk binnenkort wel☺️

  Beantwoorden
 • Lekker, wij zijn erg benieuwd naar deze producten?

  Beantwoorden
 • Doe graag mee met de winactie!

  Beantwoorden
 • Wat lijkt me dit leuk om te winnen! Mijn coole bear Liv van 10 maanden drinkt geen water maar wil alleen ‘zoet’… Daarom graag gezond zoet! Ik doe dus graag mee!

  Beantwoorden
 • Jeeej ik ben zeer benieuwd naar deze producten! Ben ook niet van de suikerdrankjes voor mijn kinderen. Doe graag mee 🙂

  Beantwoorden
 • Wat leuk!!! Mijn zoontje van 1,5 drinkt maar matig water en wil hem inderdaad niet steeds zoete drankjes geven, wil het heel graag uitproberen dus!

  Beantwoorden
 • Ik doe graag mee! Ik ben erg benieuwd, kende het merk nog niet. Mijn dochter van 3 wil alleen maar diksap, zou fijn zijn om eens wat anders te geven! Ik ben ook erg benieuwd naar de pakjes: die wil ze zó graag meenemen naar de peuterspeelzaal!

  Beantwoorden
 • Al een tijdje op zoek naar een gezond alternatief voor frisdrank! Bedankt voor de tip over Cool Bear. Zou super zijn om de producten een keer uit te kunnen proberen!

  Beantwoorden
 • Jaaa, heel graag winnen! Framboos en cassis ken ik wel maar helaas nergens te vinden in supermarkten in de buurt. Mijn dochter krijg alleen water/(groene) smoothies en thee en soms verse sinaasappelsap maar mijn gastkindjes mogen soms een glaasje limonade. En mijn vriend moet dit ook meer drinken ipv frisdrank, dus ik doe mee! Hihi

  Beantwoorden
 • Ik doe mee! Zeker omdat die kieskeurige drinken ook op Mika van toepassing is. ?

  Beantwoorden
 • Leuk, leuk, wil graag meedoen!
  Mijn kleine mannetje, grote man et moi zijn klaar om te testen ?

  Beantwoorden
 • Ook hier een peuter die heel moeilijk drinkt, ben af en toe echt radeloos. We verzinnen elke dag iets nieuws om haar aan het drinken te krijgen. Wedstrijdjes met papa en mama, rietjes, nieuwe bekers, pakjes wicky water (vond ze helemaal niet lekker). Ik wil jaar ook niet laten wennen aan alle zoete meuk zoals taxi, fristi en andere drankjes met bergen suiker. Hopelijk biedt cool bear de oplossing en zal ze wat makkelijker drinken. We doen graag mee met deze winactie ?.

  Beantwoorden
 • Ja leuk! Damien wil ook maar weinig drinken dus zijn echt op zoek naar iets wat hij en lekker vindt en wat “verantwoord” is!

  Beantwoorden
 • Vaker heb ik gehoord van cool bear en het lijkt me een super goed alternatief voor de aangelengde pure vruchtensap die ik nu geef. Hier ook een kindje dat water niet echt lekker lijkt te vinden. Hij komt dan ook altijd aan met ‘zijn’ fles sap uit de koelkast en als ik dan een klein laagje in z’n fles doe en aanleng met water is het prima. Lijkt me super om dit eens te proberen. Benieuwd wat hij vind van de coolbear. 🙂

  Beantwoorden
 • Ohhh wow !! Waar kun je dit kopen ? Hier drinken mijn jongens (5 en 2 jaar) diksap. Dit omdat ik tegen kunstmatige zoetstoffen ben. Maar hier zit weer zoveel suiker in (ik doe dan ook maar een klein beetje bij het water). Ik zou deze ook graag eens proberen.

  Beantwoorden
 • Ben het hier nog niet tegen gekomen en ben er erg benieuwd naar! Doe dus graag mee!

  Beantwoorden
 • Hier is t niet te krijgen. Moet t speciaal bestellennin de winkel. Onze dochter vind t echt heerlijk. Dus doe graag mee.

  Beantwoorden
 • Wij doen ook mee, we willen het graag uitproberen 😀

  Beantwoorden
 • Oooh zo herkenbaar het verhaal van geen water willen drinken en aansporen! Mijn dochtertje van bijna 1 probeer ik al een tijdje te laten drinken buiten haar melkflessen om, maar ik krijg het niet voor elkaar! En ook ik wil niet dat ze normale siroop binnen krijgt. Cool bear heb ik ook wel eens van gehoord, maar ook nog niet geprobeerd dus wij zouden dit enorm graag willen winnen en testen. Mocht ik dit winnen dan kan ik direct op haar verjaardagsfeestje 25 maart ook andere kindjes blij maken met deze drank, want dan komen er genoeg kindjes langs! Fingers crossed voor dit te gekke pakket?

  Beantwoorden
 • Ik doe graag mee, ben heel benieuwd naar dit product! Klinkt super voor mn dochtertje!:)

  Beantwoorden
 • Ja ik doe mee! M’n dochter drinkt over het algemeen diksap, omdat ze niks anders lust. Laatst een keertje coolbear geprobeerd, ze vond het heerlijk en eindelijk een keer wat afwisseling. Nou lijkt het me onwijs leuk om de andere smaken ook uit te proberen. En tekenen vindt ze ook onwijs leuk.

  Beantwoorden
 • Leuk! Dreumes drinkt nu water, diksap of afgekoelde kamillethee, dit lijkt me een smakelijke afwisseling

  Beantwoorden

Write a comment