Lifestyle Random

Drie jaar in voor- en tegenspoed.

12-12-12. Het was een koude dag met een klein laagje sneeuw. Morgen ben ik drie jaar getrouwd en het leek mij leuk om een impressie van die dag te geven!

Drie jaar is nog niet zo heel lang, maar eerlijk gezegd lijkt het al veel langer. Wij vonden 12-12-12 een mooie datum en besloten op deze koude maar prachtige dag te trouwen met elkaar. De foto’s die ik laat zien in dit artikel zijn geen originele foto’s, maar foto’s die ik van mijn trouwalbum heb gemaakt. De kwaliteit kan dus minder goed zijn dan je gewend bent.

trouwen9

Ik sliep bij mijn ouders en mijn wekker ging om 6.00. Het was een korte nacht, want door de zenuwen kon ik de slaap maar moeilijk vatten. Het was nog donker toen ik door mijn vader naar de kapper werd gereden met de auto. Het had gesneeuwd en de wereld was vandaag nog een stukje mooier geworden. Bij de kapper werd mijn haar en make-up gedaan en mijn vader haalde mij weer op.

Thuis werd ik in mijn trouwjurk gehesen, deed ik mijn sieraden om en spoot ik nog een heerlijk luchtje op. Rond een uur of 10 kwam de fotograaf en maakte alvast wat foto’s van mij en mijn moeder. Niet lang daarna ging de bel en stond Giorgio voor de deur met het trouwboeket om mij op te halen. Wij zagen elkaar voor het eerst in onze trouwkleding en dat was heel gek, maar vooral heel mooi.

trouwen4

trouwen6

In de ochtend zijn er foto’s gemaakt voor ons trouwalbum. In de ijzige kou en met blote armen reden we richting een oude fabriek waar er prachtige foto’s konden worden geschoten.

trouwen

trouwen1

Toen we weer thuis kwamen om wat te eten en te drinken, moest ik letterlijk worden ontdooit. Wad had ik het koud! Overigens is er niets van te zien op de foto’s. Met behulp van een kruik en warme thee kwam het weer even goed met mij.

Om 14.00 zijn we getrouwd op het landgoed van Kernhem, een oud monumentaal pand in een prachtige omgeving. Een klein clubje was aanwezig bij ons trouwen, in de avond op het feest zou het gezellig druk worden. Mijn vader was mijn getuige en de broer van Giorgio zijn getuige. De ringen werden weggegeven door mijn oudste neefje.

trouwen7

En oh wat waren we verliefd op onze trouwauto…

trouwen44

Met familie aten wij die avond bij mijn ouders een stamppottenbuffet. Rond een uur of 20.00 begon ons feest waar iedereen los mocht en kon gaan! Het was een geweldig leuke avond met een Retro show, toespraken, liedjes en geweldige cadeaus. En natuurlijk….een mooie taart!

trouwen8

Die avond sliepen we pas heel laat, nadat we alle lieve kaarten en enveloppen hadden geopend. De volgende ochtend zijn we vertrokken om ons ‘huwelijksreis’ te gaan ervaren. Een paar dagen Scheveningen in het Kurhaus!

Mooi om weer even terug te blikken. Maar wat een jaren zijn dat geweest. In drie jaar hebben we alles gehad, in voor- en tegenspoed, bijna tot de dood ons scheidde. Op naar heel veel goede en mooie jaren! Lieve Giorgio en papa van Sarah, ik hou van je! Enneh….

 

trouw

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (16)

 • Ah wat ontzettend lief! Gefeliciteerd!! Wat leuk dat je op die datum trouwde! Jullie zagen er prachtig uit 🙂

  Beantwoorden
 • Wat een mooie foto’s! Jullie zien er gelukkig uit! En heeeeel veeeel plezier in Scheveningen!!

  Beantwoorden
 • Prachtige en foto’s en heel veel plezier in Scheveningen!

  Beantwoorden
 • Prachtige foto’s! Alvast gefeliciteerd en heel veel plezier in Scheveningen! X

  Beantwoorden
 • Ah wat ontzettend lief dat weekendje. En hele mooie foto’s.

  Beantwoorden
 • Wat een prachtige foto’s! Veel plezier in Scheveningen. Leuke verrassing zeg

  Beantwoorden
 • Wat mooi en ontroerend! Alvast gefeliciteerd en heel veel plezier in Scheveningen! Leuke manier om je lief zo te verassen.

  Beantwoorden
 • Wat zag je er prachtig uit en je man ook! Mooie datum ook ? En wat een fijne verrassing voor hem!

  Beantwoorden
 • Aaaahhh, emotrut hier zit te janken hoor. ❤️

  Beantwoorden
 • Wat een mooie foto’s. Alvast gefeliciteerd en een heel fijn weekend!

  Beantwoorden
 • Jullie hadden een prachtige dag! En alvast gefeliciteerd voor morgen. En veel plezier’

  Beantwoorden
 • Gefeliciteerd! En wat een prachtige foto’s.
  Heel veel plezier in Scheveningen!

  Beantwoorden
 • Oooh zo gaaf om te zien!! En wat zei Giorgio?
  Heel veel plezier in Scheveningen!! ???

  Beantwoorden
 • Ohwwww lief!! Jullie zien er stralend uit! Van harte gefeliciteerd en geniet van jullie tweede honeymoon <3

  Beantwoorden
 • Van harte gefeliciteerd alvast! Wat een bijzondere datum, de laatste in die reeks 😉 Jullie zagen er prachtig uit en inderdaad het is niet te zien aan de foto’s dat je het koud hebt. Veel plezier in Scheveningen met elkaar!

  Beantwoorden
 • Gefeliciteerd!!! Wat heb je dit leuk gedaan!! Veel plezier in Scheveningen, geniet van elkaar! Mooi stel xxx

  Beantwoorden

Write a comment