Lifestyle

Drie keer een streepje voor(jaar)!

Ik heb een zwak voor streepjes op mijn trui of blouse. Waarom weet ik niet, maar streepjes zijn altijd goed. Ik mocht weer een paar mooie items uitkiezen en koos dit keer voor horizontale en verticale streepjes die je prima kunt dragen deze lente.

*Dit artikel bevat items die ik heb gekregen van een bedrijf/webshop

De vorige keer maakte ik mijn keuze uit de vele spijkerjasjes en combineerde ik een paar mooie items met een leatherlook broek. Eigenlijk had ik mij voorgenomen om deze zomer meer jurkjes te gaan dragen, maar ik merk dat ik er nog niet helemaal klaar voor ben. Misschien moet ik de stap gewoon een keer wagen en een keuze maken uit één van de vele sweat jurken op de website van Sans-online. Verschillende stoffen, modellen en kleuren….er is keuze zat!

Maar eerst een paar blauwe streepjes voor en wel met een casual blouse. Ik neig steeds meer naar de blousjes en heb al een prachtig wit exemplaar in mijn kast hangen. Mijn oog viel dit keer op een blouse met witte en blauwe streepjes, welke je vandaag de dag steeds meer ziet op straat. Je kan hem in principe overal op dragen en bij bijna elke gelegenheid. Combineer hem met een spijkerbroek, een rokje, een witte broek of een kort broekje. Hij zit heerlijk en is licht getailleerd. Ik combineer hem op de foto met een stoere 3/4 jeans inclusief scheuren op de knie.

Dit is mijn prachtige knie die nog wel wat zon kan gebruiken, maar dat terzijde.Het gaat hier om de details en de scheuren maken een simpele jeans net even wat spannender.

Net als de afwerking van de broek onderaan…

En dan nog een streepje voor met een fijn shirtje. Ook overal op te combineren en hij zit echt heerlijk! Lekker stofje, fijne pasvorm en niet te kort.Ik combineer hem hier met een donkerblauwe jeans (eigen beheer) maar je kunt ook dit shirtje werkelijk overal op combineren.

Ja hij is zelfs te combineren met een bikerjack en spierwitte armen….

En dan het laatste streepje voor: dit shirtje met 3/4 mouw. Ideaal voor de wat koudere dagen in de lente. Werkelijk alle items kun je overal op combineren en ik blijf met name een zwak houden voor deze zwarte en witte streepjes. Staat fris, netjes en stoer!

Dragen jullie graag streepjes? En zo ja, welke kleuren en in welke combinatie?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (6)

 • Ik ben ook altijd dol op streepjes in kleding! Wat een onwijs leuke outfits! Ik vind die broek ook heel gaaf.

  Beantwoorden
  • De lichte broek met ‘gaten’ bedoel ik 🙂

   Beantwoorden
 • Ha!! dit is helemaal mijn ding. (ik draag vandaag een streepjes trui van de H&M) Ik draag het graag op een jeans, met sneakers. Netjes en sportief.
  Ik ben nog op zoek naar een blouse met streepjes, erg leuk voor in de zomer. Zo’n blouse is ook erg leuk op een sweater!

  Beantwoorden
 • Wat zie je er weer appetijtelijk uit dame! Rawr

  Beantwoorden
 • Vroeger droeg ik heel veel streepjes. Toen waren die boottruien (truien met een boothals? Je had toen zelfs een speciale winkel voor dat merk. Al lijkt dat alweer een eeuw geleden) zo in. Tegenwoordig draag ik eigenlijk helemaal geen streepjes meer. Of wel, een colbertje met een krijtstreepje. Maar dat is weer wat anders (en verticale streepjes). Ik heb een spijkerbroek met een scheur die er uit zichzelf in is gekomen (ben ik toch weer hip, hihihi). Alleen ik vind het zo vervelend met het aandoen. Ik blijf vaak met mijn voet hangen waardoor het gat / de scheur steeds groter wordt…

  Beantwoorden
 • Ik draag echt zelden streepjes, schrik dat ze mij dik maken denk ik. Printjes vind ik dan weer wel leuk, vroeger durfde ik die niet zo dragen, maar tegenwoordig wel.

  Beantwoorden

Write a comment