fashion

Dit zijn de belangrijkste modetrends van 2024

Heb jij al een aantal nieuwe outfits gescoord voor 2024? Zoek je naar goede aanbiedingen om je garderobe uit te breiden met verschillende hippe, comfortabele schoenen?
Dit artikel zet de belangrijkste modetrends voor 2024 op een rijtje. Het helpt je tot nieuwe outfits te komen, waarmee jij de show steelt op kantoor of in de klas. Experts verwachten dat dit het jaar wordt van de sexy rok, de stoere overknee laarzen voor dames en een hip polkadot jasje. Tijd om verder in te zoomen op deze trends! 

Kies voor items in deze kleuren 

Je mag opvallen in het nieuwe jaar. Dat doe je door bewust te kiezen voor bijvoorbeeld een pistache kleurige colbert, een hip geel shirt of een oranje blouse.
Het zijn deze felle, opvallende kleuren die de trend vormen voor 2024. Ook donkerblauw en zwart vallen in de smaak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de combinatie van een stijlvolle zwarte jurk met een aantal goudkleurige accenten. Deze accenten voeg je toe met een goudkleurige ketting, een mooie armband of bijvoorbeeld een goudkleurig horloge. 

Ook trendy dit jaar: colour blocking. Hierbij geldt dat des te kleurrijker een outfit is, des te beter deze aansluit bij de laatste trends. Niet langer werkt men met opvallende, kleurrijke details in een outfit. Tegenwoordig mag de hele outfit kleurrijk zijn! 

Jeans zijn hip in het nieuwe jaar 

Niet alleen de keuze voor kleding in deze opvallende kleuren maakt dat jouw garderobe straks aansluit bij de laatste trends.

Ook jeans zijn populair dit jaar! Niet langer wordt hierbij gekozen voor de strakke skinny jeans; de pijpen mogen tegenwoordig best wat wijder zijn.
Het leuke aan jeans is dat deze met vrijwel iedere kledingstijl te combineren zijn. Draag er bijvoorbeeld een witte top boven, of kies voor een opvallend gekleurde blouse die je aan de voorkant in de jeans stopt. Maak je outfit compleet met een stoere leren riem. Het vormt een echte eyecatcher!

Rokken zijn terug van weggeweest 

Tot slot behoren de rokken tot de modetrends van 2024. Deze rokken mogen best een tikkeltje sexy zijn. Denk bijvoorbeeld aan de doorzichtige rok, die men combineert met een jurkje of bijvoorbeeld een lang shirt.
Je kwam de rok tegen tijdens onder meer de modeweken in Londen en Milaan. Ook een transparante rok met polkadot kom je komend voorjaar vaker tegen. Mango is een merk dat deze rokken aan haar assortiment heeft toegevoegd.

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment