Disclaimer 2014-2024

Algemene disclaimer 2014-2024

De teksten op deze blog zijn voor informatieve doeleinden en kunnen soms persoonlijke meningen en/of standpunten bevatten. Teksten en foto’ s zijn eigendom van lifesabout.nl en mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de auteur. Indien beeld en/of tekst wel wordt overgenomen zonder schriftelijke toestemming zal er een factuur worden opgemaakt en verstuurd.
Lifesabout is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen wordt. Ook is Lifesabout niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan artikelen die worden weggegeven bij winacties of recepten van de blog die mislukken.

Lifesabout.nl geeft informatie over een gezondere leefstijl en het leven met hart- en vaatziekten. Voor medisch inhoudelijke vragen raad ik aan contact op te nemen met uw behandelend arts.

Winacties

Er lopen regelmatig winacties. Loting gebeurt op een eerlijke manier door middel van het gebruik van een random namepicker. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Wanneer een winactie gesloten is en er een winnaar is, zal ik deze persoon in kwestie zelf benaderen via het opgegeven emailadres. De winnaar heeft dan 48 uur de tijd om te reageren. Indien er niet wordt gereageerd heb ik het recht om een andere winnaar te kiezen.

Alle rechten voorbehouden©. Lifesabout 2024.

 

bloem

Print Friendly, PDF & Email

Comments (4)

Write a comment