Lifestyle Random

Deze 5 gadgets voor kinderen zijn onmisbaar!

De term ‘gadgets’ was nog maar net geboren toen ik nog een klein meisje was. De enige ‘gadgets’ die ik had, waren een pop, een paar barbies en rolschaatsen. Tijden zijn anders en de gadgets dus ook. Welke moet je tegenwoordig hebben als kind en waarom? Je leest het in onderstaande blog!

Dit artikel bevat een product die wij hebben ontvangen van een webshop/bedrijf

Skeelers of rolschaatsen

Als kind reed ik eindeloos met mijn skeelers door de straat. Ik bedacht mijn eigen trucjes en genoot van de wind door mijn haren als ik snel  ging.
Skeelers of rolschaatsen zijn gelukkig nog steeds heel hip! En ik ben een groot voorstander, want het zorgt voor een goede conditie en je bent lekker buiten.

Sarah schuift voorzichtig op haar Woezel en Pip rolschaatsen over het laminaat, maar echt snel gaat dat nog niet. Ik hoop heel erg dat ze het skeeleren of rolschaatsen ook zo leuk gaat vinden. En wanneer ze zover is, zoeken we een prachtig paar uit. Natuurlijk wel met beschermers en een helm! En wie weet ga ik wel weer mee om een rondje je skeeleren.

Hoverboard

Bij het woord ‘hoverboard’ moet ik meteen aan Back to the future denken. Bizar dat een hoverboard nu regelmatig op straat wordt gezien! Met vijtien tot twintig kilometer per uur zoef je over straat en en door balans te zoeken zorg je voor voortbeweging.
Ben je op zoek naar een goedkoop hoverboard? Er zijn hoverboards in verschillende kleuren en allemaal zijn ze inclusief led lampjes, bluetooth en geluidsboxen.

Een hoverboard wordt ook wel het vervoermiddel van de toekomst genoemd en ik zie Sarah zeker over een paar jaar over straat rijden met een exemplaar.
Nog een grappig weetje: mijn broer en zus hielden mij vroeger voor de gek en beweerden dat er mensen met wieltjes bestonden. Ik was een jaar of 5 en makkelijk voor de gek te houden. Je grote, wijze broer en zus….die vertrouw je wel! Na een tijd kwam ik erachter dat het een grapje was. Alhoewel…een hoverboard lijkt er toch een beetje op!

Fiets

Een fiets kan natuurlijk niet ontbreken voor een kind. Fietsen is voor mij heel vanzelfsprekend en zelfs hoognodig, maar voor kinderen is fietsen een groot feest. En geef ze eens ongelijk, want fietsen worden steeds ook steeds mooier!

Sarah ontving deze stoere kinderfiets van 18 inch. Haar oude fietsje is inmiddels twee jaar oud en wordt veel te klein. Tijd dus voor een groter exemplaar. Inclusief kwastjes aan het stuur en een zitje voor de pop. Je maakt haar niet gelukkiger.

Niet alleen de kleur, maar ook de details maken het tot een echte meidenfiets.

Dat koppie….enorm trots! We laten de bijgeleverde zijwielen nog even aan de fiets en gaan oefenen met fietsen zonder zijwieltjes. Daar gebruiken we eerst haar kleine fiets voor waardoor ze leert balans te krijgen.

Camera

Sarah is dol op foto’s en filmpjes maken en is dan ook niet weg te slaan bij haar camera. Ik vind het zelf helemaal prima, want ze kan er haar creativiteit in kwijt.
Het liefst maakt ze foto’s van bloemen, huizen en auto’s. En filmpjes maken doet ze het liefst over haar speelgoed. Ja, dit kan weleens een toekomstige vlogger worden.

Tablet

Uiteraard kan een tablet niet ontbreken. Wel vind ik het belangrijk bij een tablet dat Sarah hem niet in eigen beheer heeft. De tablet bij ons thuis is voor ons allemaal en we delen hem de hele dag door.
Wat Sarah graag op de tablet doet? Youtube filmpjes kijken, spelletjes doen en….filmpjes van zichzelf maken.

Per dag zit Sarah ongeveer een uur op de tablet. Vooral wanneer ze moe is of een drukke dag achter de rug heeft. We zetten er bewust leerzame spelletjes op en ik kijk altijd met een schuin oog mee wanneer ze op Youtube zit. Tijdens lange autoritten vind ik de tablet ook een uitkomst. Het maakt het ritje net even wat makkelijker.

Welke gadget is favoriet bij jou kind(eren)?

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment