Random

De week van dankbaarheid

Voor de komende week heb ik een themaweek bedacht. Het leek mij leuk om wat langer stil te staan bij een belangrijke eigenschap die ik graag nog verder zou willen ontwikkelen: dankbaarheid. Niet alles is vanzelfsprekend en het leek mij een uitdaging daar extra bij stil te staan. Elke dag plaats ik een artikel waarin ik beschrijf waar ik dankbaar voor ben. De onderwerpen zullen aansluiten op de onderwerpen die ik normaal gesproken op Lifesabout plaats.

dankje

Waar ben ik dankbaar voor wat betreft mijn gezondheid? Of wat betreft het moederschap en het dagelijks leven? Ik zal eens dieper graven dan gewoonlijk en ik probeer het allemaal zo goed mogelijk te beschrijven. Wil je zelf ook graag delen waar je dankbaar voor bent of wil je deze themaweek overnemen? Ga je gang! Morgen zal deze themaweek van start gaan.

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment