Lifestyle

De ultieme gids voor een gezinsvakantie naar Noord-Amerika

Canada en Amerika zijn twee prachtige landen. Een rondreis in deze landen kan een onvergetelijke ervaring zijn voor alle gezinsleden. Een reis vol bestemmingen, spannende attracties en bezienswaardigheden en adembenemende natuur.
Om een rondreis in Canada met kinderen of een gezinsvakantie in Amerika goed te laten verlopen hebben wij deze gids samengesteld. Lees snel verder voor een aantal waardevolle tips.

Kies de bestemming(en)

Zowel Canada als Amerika hebben een enorm breed scala aan bestemmingen die geschikt zijn voor gezinnen.
Wanneer jullie als gezin houden van de natuur kunnen jullie een bezoekje brengen aan één van de vele nationale parken zoals Yellowstone en de Grand Canyon. Ook zijn de Niagarawatervallen en Peyto Lake mooie bestemmingen.
Zijn jullie eerder stadsmensen? Dan zijn steden zoals New York, Miami, San Francisco, Toronto, Vancouver en Montreal goede opties!

Plan de activiteiten

Natuurlijk is het leuk om op vakantie lekker spontaan te zijn. Toch is het handig om enkele activiteiten van tevoren te plannen of in ieder geval al wat onderzoek te doen naar de mogelijkheden. Ga op zoek naar activiteiten die passen bij het gezin en leuk, interactief en wellicht educatief zijn. Denk bijvoorbeeld aan dierentuinen of attractieparken, maar ook aan wijnproeverijen, ziplining of raften.
Kies voor activiteiten die goed passen bij de bestemming en laat activiteiten die je thuis ook kunt doen even achterwege.

Neem de cultuur in je op

Een familievakantie in Amerika en/of Canada biedt je de mogelijkheid om de verschillende culturen in je op te nemen. Probeer lokale gerechten en culinaire specialiteiten uit de regio’s die je bezoekt, bezoek markten en festivals, praat met bewoners uit de verschillende steden en leer meer over de inheemse bevolking en hun geschiedenis in Noord-Amerika. Dit is een goede manier voor het hele gezin om meer te leren over het leven buiten Europa.
Sta op je vakantie open om al het ‘nieuwe’ met een open mind te verkennen! Op deze manier maak je je vakantie erg waardevol.

Een gezinsvakantie in Amerika en Canada biedt momenten en ervaringen die jullie nooit zullen vergeten.
Samen met de familie creëren jullie prachtige herinneringen. Kies de juiste bestemmingen, plan activiteiten en neem zo veel mogelijk cultuur in je op. Doe dit en er staat gegarandeerd een mooie vakantie op jullie te wachten! Geniet van de wonderen van het Noord-Amerikaanse continent.

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment