fashion

De mooiste BH’s voor grote cupmaten

Vrouwen met een grote cupmaat kennen het probleem waarschijnlijk wel; de eindeloze zoektocht naar de perfecte lingerie en badmode. Gelukkig hoeft deze zoektocht tegenwoordig helemaal niet meer zo ingewikkeld te zijn! In deze blog helpen we jou een handje op weg in jouw zoektocht.

Lingerie:

Voor vrouwen met een grote cupmaat is het extra belangrijk om een goede BH te dragen. De juiste maat zorgt namelijk voor veel steun en voorkomt daardoor eventuele rugklachten.
Wist je dat ongeveer 80% van de vrouwen de verkeerde cupmaat draagt? Laat je daarom een keer goed opmeten of probeer het eens thuis. Ga je jezelf opmeten? Weet dan dat het belangrijk is om mee te nemen dat een BH mee rekt en een meetlint niet.
Daarnaast is het belangrijk dat je het meetlint recht houdt (deze moet zowel aan de voor- als achterkant op gelijke hoogte zitten bij het meten). De omvang van je nieuwe BH mag best een beetje strak zitten. De steun vanuit de BH komt namelijk grotendeels vanuit de band.

Als er wordt gekeken naar de beste modellen voor vrouwen met een grote cup zijn vooral beugel BH’s erg aan te raden. De beugels zorgen dat je borsten op de juiste plek blijven en bieden zo de juiste steun.

Naast de juiste maat en de voldoende steun is ook het uiterlijk van je lingerie natuurlijk niet onbelangrijk. Veel vrouwen denken dat lingerie voor de grote cupmaat saai of oubollig is. Dit hoeft zeker niet zo te zijn. Er zijn genoeg lingeriewinkels die hier gespecialiseerd in zijn en dus de mooiste lingerie hebben voor de grote cupmaten.
Een goed voorbeeld hiervan is Annadiva. Annadiva heeft een groot assortiment aan grote cupmaten in
alle soorten BH’s, ideaal!
Dus ben jij opzoek naar een BH’s voor een maatje meer? Bekijk snel eens de
lingeriesets van Annadiva.
Ga jij voor een basic of liever voor een sexy setje? De keuze is volledig aan jou!

Badmode:

Naast je lingerie is het natuurlijk ook belangrijk dat je je fijn voelt in badmode. Ook dit is vaak een opgave voor mensen met een grote cup. Gelukkig zijn ook hiervoor zijn meer oplossingen dan je denkt. Van bikini’s tot badpakken, het bestaat allemaal.

Net zoals BH’s zijn er ook veel bikinitops met een grote cup. Deze kan je mix en matchen met een leuk broekje. Vaak zijn deze tops uitgevoerd met een beugel, zodat ze net zoals bij een BH voldoende steun geven. Toch liever iets meer bedekt? Ga dan voor een badpak of tankini met beugel. Hierdoor wordt de buik bedekt waardoor veel vrouwen zich soms net wat fijner voelen. Een extra zelfvertrouwen boost nodig? Ga dan voor een corrigerend badpak. Hierdoor worden je onzekerheden verborgen.

Niet getreurd, er is dus zeker genoeg keuze wanneer je een moeilijke cupmaat hebt! Kies vooral waar jij je zelf fijn in voelt. Hierdoor zal je uiteindelijk zelf het meeste stralen!

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment