Lifestyle Looking good...

De leukste sjaals om lekker in de kruipen.

Je kunt er heerlijk in wegkruipen: grote en warme sjaals. Welke sjaals vielen mij op en vind ik te leuk om niet te delen? Ik verzamelde de leukste sjaals die nu te verkrijgen zijn en laat ze aan je zien. En het leuke is, ze zijn allemaal onder de dertig euro!

De H&M heeft niet heel veel sjaals in de collectie dit jaar, maar deze vond ik wel heel erg leuk. Hij is lekker groot en zacht en heeft een heel leuk ruitje.

sjaal

De tweede sjaal die ik heel leuk vind, is van Loavies. Loavies heeft sinds een paar maanden echt mijn hart gestolen en je vindt er ontzettend veel eigentijdse kleding en accessoires. Spullen die je nergens anders vindt! Deze sjaal is qua stof misschien wat dunner dan de eerste sjaal, maar is wel enorm groot. Je kunt jezelf er lekker inwikkelen!

 

sjaal11

Dit is misschien wel de mooiste sjaal die ik voorbij heb zien komen, hij is van Esprit (via Wehkamp). De kleuren, het materiaal, het patroontje…ik wil hem!sjaal12

Ook via Wehkamp is deze sjaal van River Island. Een heerlijke grote en zachte sjaal, helaas wel met een gevaarlijke kleur als je regelmatig make-up draagt. Maar wat is hij mooi!sjaal13

Deze snoepjes-roze sjaal is van Ameriva Today en moet wel echt jouw smaak zijn. Maar hier houd ik van! Lekker zoet en romantisch en vooral heel erg warm.

sjaal14

Als laatste deze iets rustigere sjaal van Pieces. Past overal bij en is ook heerlijk groot! Voor nog geen twintig euro koop je hem via o.a Wehkamp.

sjaal15

Welke sjaal is jouw favoriet? En wat vind je het belangrijkst als je een sjaal koopt?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (3)

Write a comment