Lifestyle

De hele dag TAG

Ik heb een nieuwe TAG het leven in geroepen: de hele dag- tag. Wat zou ik bijvoorbeeld de hele dag kunnen eten? Welke muziek zou ik de hele dag kunnen luisteren? Lees snel verder voor de antwoorden.

Wat zou ik de hele dag kunnen eten?

Zoals je misschien al weet ben ik dol op sushi, maar salades en fruit gaan er ook altijd goed in. Deze twee dingen vervelen mij nooit en gaan mij nooit tegenstaan. Brood of warm eten daarentegen vind ik voor af en toe wel lekker, maar als ik het de hele dag zou moeten eten…dan kies ik voor salade, fruit of sushi. Schuif maar door!

Wat zou ik de hele dag kunnen drinken?

Water! Klinkt saai, maar ik drink het de hele dag door. Ik ben afgestapt van cola en frisdrank, omdat ik daar gevoelige tanden van kreeg en de tandarts adviseerde om dit te schrappen. Het voorkomt ook nog eens dat ik veel suikers binnenkrijg. In de ochtend drink ik twee bakjes koffie, tussendoor thee en vooral water. Ik vind het heerlijk, ook al smaakt het eigenlijk nergens naar. Op alleen water drinken zou ik het prima kunnen overleven.

Wat zou ik de hele dag kunnen kijken?

Heerlijke series als Orange is the new Black, Friends (oldskool!), family guy of een andere comedy serie. Deponeer mij maar op de bank achter de televisie en ik vermaak mij de hele dag met dit soort series.

Waar zou ik de hele dag naar kunnen luisteren?

Ik zou niet naar één artiest kunnen luisteren, want na een hele dag zou ik de stem wel zat zijn. Het liefst zet ik de radio aan en luister ik naar afwisselende muziek. Maar als ik echt zou moeten kiezen…dan lukt Marco Borsato of Coldplay wel denk ik. En als het niet persé muziek hoeft te zijn dan luister ik graag naar het geklets van Sarah.

Wat zou ik de hele dag kunnen doen?

Ik zou heel snel zeggen…slapen. Maar dat is niet zo, want na een paar uur word ik gek in bed (behalve ’s nachts). Ik zou de hele dag met mijn dochter kunnen spelen en knuffelen, geen probleem!

Wat zou ik de hele dag kunnen missen?

Pijn in mijn lijf, vermoeidheid en de overslagen van mijn hart. Het doet mij herinneren aan het feit dat ik ziek ben, terwijl ik er soms ook helemaal niet aan denk (wanneer ik mij goed voel). Wat ik het liefst zou willen missen is de vermoeidheid. Tegen pijn kan ik vaak wat innemen, de overslagen van mijn hart horen er nou eenmaal bij en voel ik niet de hele dag. Maar vermoeidheid is vreselijk en je kunt er niet even een tabletje voor innemen.

heledag

Waar zou ik de hele dag over kunnen praten?

Wat denk je? Over mijn dochter natuurlijk! En over mijn werk, daar kan ik ook heel veel en enthousiast over vertellen.

Waar zou ik de hele dag aan willen denken?

Vakanties, leuke uitstapjes, wat ik zou doen met een enorme geldboom en andere onbezorgde leuke dingen. Niet over het UWV dus, of over de ziektewet, mijn lijf, etc.

Waar zou ik de hele dag kunnen winkelen?

Bij meerdere winkels, zoals de Zara, Vera Moda, The Sting of de Action. Maar helemaal bij de Lush, ik vermaak mij daar prima voor een hele dag.

Dit was de hele dag- TAG! Vonden jullie het leuk om te lezen? Als je hem over wilt nemen dan mag dat. Ik zou het wel leuk vinden als je het mij even laat weten zodat ik jouw antwoorden kan lezen!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (3)

Write a comment