Mama

De Bike-away voetenzak van Deryan. Uitgebreide review!

Sarah vindt fietsen heerlijk en ik geniet er ook altijd van. Helaas is Sarah al een paar keer natgeregend op de fiets en haar benen zijn na een tochtje toch wel koud. Opzich kan een kindje daar prima tegen, maar toch wilde ik haar er wat beter tegen beschermen. Daarom kocht ik een heerlijke warme oplossing die ik vandaag aan jullie laat zien. Hierbij een uitgebreide review van de Bike-away voetenzak van Deryan!

De Bike-away voetenzak is uitgebracht door het merk Deryan, welke zich richten op het reizen met een baby of kind. Van tentjes tot voetenzakken, van mobiele zwembadjes tot een air-traveler. Zo divers en ontzettend handig, het snuffelen op de site meer dan waard!

deryan

Ik kocht twee weken geleden de Bike-away voetenzak. Deze zorgt ervoor dat voeten en benen warm blijven en door de uitneembare poncho blijft je kindje droog als het regent. De voetenzak is heerlijk warm gevoerd en kun je makkelijk om het kinderzitje plaatsen.
Het werd geleverd in een handig etui om de voetenzak in op te bergen.

deryann

deryan2

 

Als je hem uitvouwt spreekt de vorm voor zich en kun je hem gemakkelijk op het zitje plaatsen. De benen kun je helemaal ‘openritsen’ zodat je eerst je kindje goed in het zitje kan plaatsen. Na het dichtritsen bij de benen kun je met een koordje het elastiek nog iets aantrekken, waardoor de pijpjes goed aansluiten.

deryan4

Ook zit er een etui aan de voetenzak waar een poncho in zit voor je kindje. Als je de voetenzak op het stoeltje hebt geplaatst, zit dit etui achter het hoofd van je kindje. Je kunt dan zo de poncho over je kindje heen vouwen. Handig!

deryan3

Sarah heeft nog even laten zien hoe goed het bevalt. Haar benen waren een stuk warmer na een fietstocht. Een regenbui moeten we nog meemaken, maar we zijn er nu klaar voor. Kom maar op!

ddd

 

dd

Er zit nog genoeg ruimte bij de benen van de voetenzak zoals je kunt zien. De voetensteuntjes zullen in de toekomst steeds verder naar beneden geplaatst worden. Er is dus voldoende ruimte.

d

 

dddd

De Bike Away voetenzak van Deryan is voor verschillende kinderzitjes te verkrijgen. Op de site van Deryan staat alles uitgelegd. Deze voetenzak kostte €19.50.

Hebben de moeders die dit lezen ook zo’n voetenzak op het kinderzitje? Of waar houd jij je kindje mee warm?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (4)

 • Wat handig! Zelf ben ik geen fietser maar dit is zeker een musthave! En de prijs valt reuzen mee.

  Beantwoorden
 • Hoi geertje,

  Ik kan alleen de Bike away vinden van 39,95€ ben benieuwd waar jij er €19,95 voor hebt betaald?

  Beantwoorden
  • Hi! Ja dat was destijds een tijdje bij het Kruidvat te koop. Heel af en toe hebben ze hem nog in de reclame volgens mij

   Beantwoorden
 • hoi Geertje,

  Haal jij hem elke x van de fiets af, of laat jij hemm gewoon zitten ?

  Beantwoorden

Write a comment