Lifestyle

De 5 beste artikelen van 2015 (+ een paar leuke cijfers over Lifesabout).

En ook dit kon niet achterblijven, de best gelezen en ontvangen blogjes van afgelopen jaar. Het jaar wat op blog-gebied een fantastisch jaar was, want wat is Lifesabout gegroeid!

Met vlinders in mijn buik tik in dit blogje op 30 december in de avond. Tijd om terug te blikken op, wat bloggebied betreft, een topjaar. Ik had vorig jaar niet kunnen bedenken dat Lifesabout zo gegroeid zou zijn. Onlangs vierde ik mijn éénjarig bestaan en kan ik terugkijken op een succesvol blogjaar. Vergeleken met een jaar geleden zijn de unieke bezoekers op Lifesabout namelijk verzesvoudigd. Jawel, zes keer zoveel bezoekers als een jaar geleden. Wow! Laten we kijken welke artikelen het best zijn gelezen in 2015.

ja

 1. Er is iets verschrikkelijks gebeurd. Een blogje die ik liever niet had geschreven en die ik liever niet op nummer 1 had zien staan. Maar toch is dit de meest gelezen blog geweest waar ook de meeste reacties (43) op zijn geweest. Hartverwarmend, dat wel. Het blogje is 4374 (!) keer gelezen. Ik word er stil van.
 2. Hoezo hebben ‘zij’ meer recht dan ik? Een artikel die nogal wat stof deed opwaaien, maar waarin ik wel mijzelf open en bloot heb kunnen uiten. Het artikel is 956 keer gelezen en kreeg 30 reacties. 
 3. Wees blij dat je een kindje hebt. Een blogje over gekwetst worden op Social Media. De reacties waren hartverwarmend, maar ik kreeg ook reacties als ‘dat is de risico van het bloggen’ en ‘dat krijg je als je open bent op Social Media’. Er kwamen 27 reacties onder het artikel en het is 763 keer gelezen.
 4. Een jaar bloggen, wat heeft het mij gebracht? Een terugblik op het bloggen en wat ik ervan geleerd heb. Hoe ben ik gegroeid als blogger? Over geluk, succes en doelen bereiken. 507 keer is het artikel gelezen en ik ontving 26 reacties.
 5. Als de hechting met je kindje anders verloopt. 1336 keer is dit blogje gelezen en ik ontving 14 reacties. Nog steeds ontvang ik berichtjes van moeders die het een herkenbaar stuk vonden en blij zijn een stukje herkenning te hebben gevonden. Daar doen we het voor!

Leuke feitjes:

 • Ik heb vanaf het begin tot nu 487 artikelen op Lifesabout geplaatst.
 • In totaal 2350 reacties ontvangen.
 • Per maand verwelkom ik gemiddeld 8800 unieke bezoekers. Dat is een behoorlijke tuin vol elke maand.
 • Het drukste moment op mijn blog 10 november was, op de dag dat ik het artikel over mijn broer plaatste. Er waren toen gedurende de dag steeds tussen de 55 en 60 mensen online op www.lifesabout.nl. Dat is ontzettend veel voor mij!
 • De meest gebruikte zoekwoorden waar Lifesabout via Google op gevonden wordt: Antifosfolipidensyndroom, Kookschool deel 2, positief blijven, Lifesabout en zoutloos koken.
 • Gemiddeld blijft een bezoeker 1 minuut en 50 seconden op de blog.

Ik hoop dat jullie deze top 5 én een paar feitjes over de blog leuk vonden om te lezen. Ik wil je heel erg bedanken voor je bezoek aan mijn blog en aan al die lieve reacties elke dag weer. Een goede jaarwisseling toegewenst!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (8)

 • Heel rot dat je dat artikel hebt moeten schrijven inderdaad 🙁 Zoveel medeleven en zoveel reacties is dan wel weer heel bijzonder.

  Beantwoorden
 • Wauw, wat is de blog gegroeid! Super zeg! Maar je nummer 1 artikel is inderdaad erg heftig….

  Beantwoorden
 • Iedereen schrijft ze, maar ik vind ze bij iedereen leuk om te zien. Zo ontdek ik nog artikelen die ik niet gelezen had en ook de cijfertjes vind ik als nieuwe blogger heel interessant om te zien.
  Die unieke bezoekers zouden niet eens in mijn tuin passen hoor hana, goed bezig

  Beantwoorden
 • Een vervelende nummer 1 🙁 Maar ik heb de top vijf wel allemaal gelezen ook.
  Leuke feitjes ook en super goed gegroeid meid!! Trots..

  Beantwoorden
 • Ik ben ‘via via’ per toeval op jouw blog terecht gekomen en lees ze nu bijna iedere dag . (Volgens mij ben je wel een plaatsgenoot van mij) Ook al ken ik jou niet persoonlijk, ik geniet van jouw liefdevolle verhalen over jullie kleine meid en leef met je mee op de zware momenten in jullie leven en probeer ook jouw recepten te maken. Ik vind dát jij het super doet als mama én echtgenote. Ik wens jou en allen die je lief zijn een gezellige jaarwisseling toe en een prachtig nieuw jaar vol liefde gezondheid en geluk.

  Beantwoorden
  • Wat een lieve woorden, dank je wel! Voor jou de beste wensen en een heel goed nieuwjaar toegewenst!

   Beantwoorden
 • Wat leuk om te lezen dat er zoveel bezoekers op je site zijn geweest afgelopen jaar! En wat zijn je bezoekers betrokken als ze zo veel reageren op een heftig berichtje!

  Beantwoorden
 • Vind het altijd erg leuke artikelen om te lezen op andere blogs, geeft een interessant overzichtje. En wat een fijn om zoveel fijne bezoekers te hebben!

  Beantwoorden

Write a comment