Random

De best gelezen artikelen van 2014

20141026_100754

Oke…van heel 2014 is wat overdreven aangezien ik nog maar 2 maanden bezig ben. Toch wil ik een top 5 met jullie delen van de best gelezen en bekeken artikelen tot nu toe. Toen ik mijn eerste verhalen plaatste hield ik rekening met maximaal 5 bezoekers per dag, want wie vindt mijn site nou?En wie wilt mijn verhalen lezen? Een hele verrassing is dan ook mijn groeiende bezoekersaantallen, want per maand komen ongeveer 5000 unieke bezoekers een kijkje nemen en die zorgen voor 13.000 bezoekjes in een maand. Ik ben vereerd!

1. We may not have it all together, but together we have it all.

sarahtje

Mijn meest open en eerlijke artikel ooit. Het nieuws dat de Cardioloog mij bracht heb ik in dit artikel van mij afgeschreven. Ik mag nooit meer zwanger worden, medisch gezien is dat niet verantwoord. Het artikel werd tot nu toe meer dan 4000 keer gelezen en dat vind ik een hele eer.

2. BikkelharT. Mijn verhaal.

plog4

In de eerste week dat mijn site online was, plaatste ik mijn verhaal rondom de complicaties na de bevalling. Ik ben daardoor hartpatiënt geworden en in dit artikel stel ik mijzelf voor. Dit verhaal werd 2200 keer gelezen.

3. Mama. Photodiary van Sarah

20141026_100754

Ik plaats wekelijks een photodiary van mijn week en laat daarin zien hoe mijn week er globaal uit zag. Het leek mij leuk om een dag uit Sarah haar leven te ‘ploggen’ en liet haar gemiddelde dag zien door middel van foto’s. Blijkbaar is het interessant om te zien hoe ouders en hun kindje een eigen dagindeling hebben (ik vind dat zelf ook altijd interessant!) want dit artikel trok 1800 lezers.

4. BikkelharT. Hartrevalidatie

plog5

Ik merk goed dat met name persoonlijke verhalen en artikelen op maandag (BikkelharT) erg veel gelezen worden. Mijn verhaal over Hartrevalidatie werd 1480 keer gelezen en dat had ik absoluut niet verwacht!

5. Mama. 10 keer de eerste keer.

mama2

Naast persoonlijke verhalen en artikelen gerelateerd aan hartaandoeningen, worden de ‘mama’ artikelen het meest gelezen. Ik schreef over de tien eerste keren van je kindje, zoals het eerste oogcontact, de eerste lach, de eerste hapjes en de eerste keer zitten. Het werd uiteindelijk ruim 1300 keer gelezen.

Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor het bezoeken van mijn blog, het lezen van artikelen en het achterlaten van hele lieve reacties. Ik krijg er zo enorm veel energie van! Elke dag sta ik enthousiast op met nieuwe ideeën en kan ik niet wachten weer te schrijven. Toch hoor ik graag als je iets mist op mijn blog, als je op- of aanmerkingen hebt of tips. Laat ze gerust achter!

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (4)

  • Fijn overzicht! 🙂 En WAUW! 5000 bezoekers!? Ongezien veel! 🙂
    Het is je van harte gegund; je pakt het ook allemaal super aan!
    Benieuwd wat het nieuwe (blog)jaar allemaal te bieden heeft. De aller-beste wensen voor jou & je familie Geertje. Josephine.x

    Beantwoorden
  • Wat een pittig verhaal maak je door met jezelf en je gezinnetje. Knap en mooi dat je daar zo open over schrijft, dat spreekt zeker aan. Je laat zien wie je bent. Mooi mens. Ik kende je blog nog niet, veel succes gewenst met bloggen in 2015 en alle liefs voor je gezin. Groetjes, Chantal

    Beantwoorden

Write a comment