Lifestyle

Dag nieuw jaar, wat breng jij mij?

Nog maar dertig dagen en dan is 2015 voorbij. Een jaar dat mooi en goed leek te zijn, maar zo verschrikkelijk is geeïndigd in een nachtmerrie. Het jaar ervoor zou ook een mooi jaar worden met de geboorte van Sarah, maar werd helaas ook verstoord doordat ik ernstig ziek werd. Dus 2016…. please be good. Ik zet een aantal positieve doelen en wensen voor het komende jaar op een rij. Op naar hopelijk en eindelijk een mooi jaar.

1911

♥ Ik beloof mijzelf plechtig (tuft tussen twee vingers) dat ik goed voor mijzelf en mijn gezin zal zorgen. Dat laatste gaat mij goed af, maar mijzelf vergeet ik snel. Ik ben daar keihard voor gestraft dus ik ga eens goed voor mijzelf zorgen. Schrappen wat ongelukkig maakt en energie kost en doen waar ik blij van word en wat mij energie geeft. Gelukkig leer ik mijn lichaam steeds beter kennen, dus het moet goed komen.

Deze zomer gaan we weer heerlijk op vakantie. Afgelopen juni genoten we enorm met ons gezin aan de kust in Frankrijk. Het plan is om komend jaar richting de bergen te gaan in Frankrijk en wederom te genieten van de zon, de rust, het lekkere eten en elkaar. Ik ben er al zo ontzettend aan toe, maar moet nog even geduld hebben.

♥ Hallo yoga en komkommer voor de televisie! Ik ga niet op dieet want voor mij werkt dat niet, maar meer bewegen en gezonder snacken ga ik wel doen. Even nét een paar kilo’s minder kan heel veel verschil geven. Ik heb al goede Youtubers gevonden die mij de fijne kneepjes van het yoga vak kunnen leren.

Ik ben zo ontzettend trots, mijn blog is namelijk als een gek aan het groeien de laatste maanden. Meer en harder dan ik ooit had kunnen bedenken. Ik had nooit een doel voor ogen in de angst (en bijgeloof) dat dit niet zou uitkomen, dus een nieuw doel ga ik dan ook niet stellen. Wel hoop ik natuurlijk dat Lifesabout, vorig jaar nog in de kinderschoenen, verder zal groeien en op stevige benen zal staan in een volwassen schoenmaat!

♥ Ik hoop dat Sarah verder mag groeien en ontwikkelen tot een heerlijke, puberige peuter die het bloed soms onder mijn nagels vandaan haalt. Ook kunnen we al aftellen tot haar 2e verjaardag in maart. Jeetje, twee jaar wordt ze. En ze krijgt elk jaar het mooiste en leukste feestje die ze zich maar kan wensen.

Hopelijk kunnen we wat projecten in huis afmaken. Sommige staan al jaren op de planning, maar laten we hopen dat er komend jaar wel tijd en ruimte voor is om een paar doelen te realiseren. Het liefst de slaapkamer en de werkkamer, want die zijn het belangrijkst.

♥ Ik wens met heel mijn hart dat wij als familie en vrienden heel veel steun blijven ervaren aan elkaar. Dat mijn familie verdere ellende bespaart zal blijven en er langzaam maar zeker licht aan het eind van de tunnel te zien is. En dat wij volgend jaar kunnen terugblikken op een hartverwarmend en positief jaar.

Ik hoop heel erg dat ik goed terecht ga komen wat betreft werk. Het werk wat ik deed is niet haalbaar en ik ben heel erg benieuwd wat ik wel kan en wat mogelijk is. Begin volgend jaar volgt er een keuring en ik ben daar best nerveus over. Ik wil zo graag normaal zijn maar tegelijkertijd mijn lijf ook de rust gunnen die het nodig heeft. Lastig!

Wat is jouw wens of doel voor het nieuwe jaar?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (11)

 • Ik hoop ook dat 2016 een mooi jaar wordt! Goed op jezelf passen!

  Beantwoorden
 • Mooie doelstellingen. Ik hoop ook op een prachtig jaar. Ik deel een aantal doelstellingen met jou waaronder beter voor mezelf te zorgen. Ik merk dat ik mezelf te vaak wegcijfer. Dit doe ik niet bewust, maar dat komt door de drukte van ons eigen bedrijf en ons gezin. Kort gezegd: overdag vergeet ik vaak te eten en te drinken en ’s avonds lig ik meestal te laat in bed waardoor ik korte nachten maak. Maar waarom zou ik wachten tot 1 januari met mijn goede voornemen om beter te eten, meer te drinken en vroeger naar bed te gaan? Waarom begin ik er niet nu gelijk mee? Laat ik het nu maar proberen… met goed voor mezelf te zorgen zoals ik dat ook voor mijn kinderen doe.

  Beantwoorden
 • Mooie doelen meis! Ik hoop voor je mee dat 2016 een fijn jaar gaat worden voor jullie! ?

  Beantwoorden
 • Hele mooie doelen, ik hoop ook zeker dat het je allemaal gaat lukken/gegund is!

  Beantwoorden
 • Mooie doelen en het is zeker belangrijk jezelf niet te vergeten! Ik hoop echt voor je dat 2016 een mooi jaar voor jullie mag worden!
  Hier kijken we ook al uit naar de vakantie.

  Beantwoorden
 • Wat heb je mooie doelen opgesteld. Ik hoop ook voor jou/jullie dat 2016 een prachtjaar wordt.
  Mijn grootste doel 2016? Mama worden!

  Beantwoorden
 • Ik wens jullie een fantastisch 2016! Dat doelen opstellen is voor mij ook geen slecht plan!

  Beantwoorden
 • Het jaar 2015 mag voor jullie snel om vliegen en hup door naar een gezond en mooi 2016. Ik geef al mijn wensen aan jullie volgens jaar. Want jeetje wat de afgelopen 2 jaar is gebeurt in je leven is niet te bevatten. Spannend om een carrière verandering te maken. Welke kant zou het opgaan? Ik hoop dat je iets gaat vinden waar je heel lekker en gelukkig bij voelt. Wie weet welke deuren en nog gaan openen voor je. Alvast een super goed 2016 gewenst.

  Beantwoorden
 • Hoewel je het niet makkelijk had in 2015 vind ik het goed dat je zo positief doelen stelt. Ieder jaar kan een nieuw begin zijn :). Zeker niet vergeten goed voor jezelf te zorgen, want als jij niet helemaal goed in je vel zit, heeft je gezin daar ook niets aan! Verder wens ik je veel succes met de projecten, je werk en je familie :).

  Beantwoorden
 • Mooie doelen Geertje! Ik gun jou en je familie een heel mooi jaar! Dat er even geen zorgen en verdriet mogen zijn maar heel veel geluk en gezondheid!

  Beantwoorden
 • Wauw wat een pracht foto, dat moest ik eerst even kwijt!
  Daarnaast hoop ik mee dat 2016 eindelijk eens een mooi jaar wordt voor je!

  Beantwoorden

Write a comment