Mama Review

Niet meer vervelen in de auto of de camping met Bunchems on the go Easel! -Review-

Wanneer we een kort stukje met de auto rijden (maximaal een uur) dan is er niets aan de hand. Maar wanneer de autorit langer duurt gaat Sarah zich snel vervelen. Na een dutje en auto’s tellen is de lol er al snel af. Tijdens lange autoritten naar bijvoorbeeld Frankrijk hangen we de Ipad op, maar liever zorgen we voor een leuk spelletje op de achterbank. En dat kan bijvoorbeeld met deze reiseditie van Bunchems!

Dit product hebben wij ontvangen ter review

Ik zag al tijden de Bunchems voorbij komen op social media. Menig kind vermaakt zich er uren mee! Zelf had ik nog nooit Bunchems in huis gehaald en daarom was het des te leuker toen er een pakketje werd bezorgd met daarin de reiseditie van Bunchems! Ideaal om mee te nemen voor onderweg of voor bijvoorbeeld een vakantie. Maar is hij ook ideaal?

Bunchems zijn kleine plastic bolletjes met haakjes. De bolletjes zijn zacht en buigzaam en kleven zowel aan elkaar als op de deksel van deze koffer. Je kunt dus in 2D iets moois maken, maar ook in 3D (zoals de regenboog op de foto). Deze variant van Bunchems zitten in een handig koffertje om overal mee naartoe te nemen.

Alle primaire kleuren zitten er in, inclusief een setje ogen en een mond. Deze kun je eveneens aan de Bunchems klikken om bijvoorbeeld een gezichtje te maken.

Deze reiseditie heeft dus een deksel met een soort klittenband. Je zet de deksel eenvoudig rechtop in het koffertje en je bent klaar om iets moois te maken!

Zoals een omgekeerde regenboog!

De Bunchems houden fijn vast en zijn lekker zacht, maar toch stevig. Sarah krijgt ze makkelijk in elkaar en niet geheel onbelangrijk: ook weer uit elkaar of van het bord af.

Uiteraard moeten alle voorbeelden van het bijgevoegde papiertje worden gemaakt!

Wanneer je de koffer voor het eerst openmaakt zitten alle Bunchems nog zo heerlijk gesorteerd op hun plekje, kleur bij kleur! Maar ja, zet er een kleuter bij en alles ligt door elkaar, haha.

Dit zijn trouwens de ogen en de mond die je kunt toevoegen aan je kunstwerk. Heel leuk bedacht, maar Sarah krijgt het zelf nog niet voor elkaar om een oog of mond stevig vast te klikken aan de Bunchems.

De nog wat moeilijkere creaties maken we samen, zoals deze bloem in pot!

En Sarah maakt zelf dit lieveheersbeestje, die waarschijnlijk een beetje plat is gestampt. Maar hey, hij is wel leuk!

Sarah heeft er al heel wat uren speelplezier van gehad en er zullen nog veel uren volgen. Wij nemen het koffertje zeker mee als we een weekje weg gaan in juni, zodat ze achterin de auto of in het huisje kan spelen. Ik zet nog wel even onze voor- en nadelen op een rij:

Voordelen

  • Zowel 2D als 3D figuurtjes maken
  • Handzaam, makkelijk mee te nemen
  • Fijn en duurzaam materiaal
  • Vrolijke kleurtjes
  • Urenlang speelplezier

Nadelen

  • Koffertje gaat slecht dicht (deksel blijft niet altijd goed zitten)
  • Bunchems blijven plakken aan de deksel als je de koffer sluit, waardoor alle kleurtjes door elkaar liggen en de bunchems uit de bakjes komen.
  • 3D figuurtjes blijven niet altijd goed staan (is al snel te zwaar)
  • Pas op je haren! Ze kunnen flink in je haren blijven kleven

Kortom: veel speelplezier met de Bunchems, maar het idee van de reiseditie is wat minder. Het koffertje is niet heel praktisch (zie nadelen). Maar verder een groot succes!

Ken jij de Bunchems al?

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment