Mama

Budget-tip: rompers van de Zeeman

Soms heb je een winkel die je qua assortiment enorm verrast. Niet alleen de keuze en de prijs, maar ook de kwaliteit. Dat heb ik met Zeeman, een winkel waar ik vroeger nooit kwam. Ik heb hem ontdekt en deze winkel is prima geschikt om kinderkleding- en benodigdheden te kopen. Ik laat je vandaag kennis maken met de fijne rompers van de Zeeman!

romper

Sarah was haar rompers in maat 68 ontgroeid. Rompertjes kochten we altijd bij de Hema of de H&M. Ik vond deze snel lubberen en er zat weinig stretch in, waardoor Sarah met een volle luier meteen een te krappe romper aan had. Niet handig! Bij toeval ontdekte ik de leuke en betaalbare rompers van de Zeeman. Deze hebben veel stretch en zitten heel mooi. Daarbij gaan ze niet lubberen en blijft de kleur en de stof mooi, ook na vaak wassen (want dat doe je met kinderkleding). De rompers zijn gemaakt van Bio-katoen.

romper1

 

romper3

 

romper4

De rompers kocht ik in maat 74/80 en zitten als gegoten, maar er kan nog een stukje Sarah in zodat we er nog een tijdje mee kunnen doen. De rompers hebben drie stevige drukknopen aan de onderkant die goed sluiten maar ook makkelijk te openen zijn. Niets is zo irritant als kapotte drukknopen of knopen die je met veel geweld open moet trekken. De mouwen en hals zijn afgewerkt met een fijn kantje.

romper2

Qua kleuren is er genoeg keuze. Er zijn effen rompers in zwart, wit en grijs. De kleurtjes wisselen steeds. Ook zijn er printjes die steeds wisselen met het assortiment. De rompers zijn verkrijgbaar bij de Zeeman en kosten €1.99 per stuk. Deze week is het helemaal goedkoop, want het is 2 + 1 gratis!

Koop jij weleens rompers bij de Zeeman? Of heb je een andere winkel waar je heel tevreden bent over de rompers? Let me know!

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

  • Haha grappig, ik vind het juist precies andersom! Juist de rompers van de Hema vind ik fijn vanwege de stretch en blijven mooi terwijl die van de Zeeman stug worden na een paar keer wassen en wijd bij de hals. Zo zie je maar weer hoe smaken verschillen.

    Beantwoorden
    • Haha wat grappig! Ik had wel de goedkoopste van de Hema die ik niet fijn vond, er zijn meerdere varianten en misschien had ik de verkeerd variant in handen. Wie weet bevallen de iets duurdere wel beter. Maar inderdaad, smaken verschillen ook!

      Beantwoorden

Write a comment