Random

How Bizar. Maak van je toiletbezoek een feestje.

glittersVol trots terugkijken naar wat je geproduceerd hebt. Als je pech hebt valt het tegen, maar wie weet heb je wel een zonnebril nodig op de wc omdat je anders wordt verblind. Waar ik het over heb? De nieuwste rage om je eigen uitwerpselen op te fleuren en te laten stralen! Lees maar verder!

Glitter Beach Barbie was hetgeen waar ik vroeger vaak mee speelde. Barbie kon je met glitters besmeuren die eventjes bleven plakken tot het goedje was opgedroogd. Het gevolg was dat mijn kamer één grote sprankelende bende was wat ik helemaal niet erg vond, in tegenstelling tot mijn ouders.
Nee, Barbie is niet trending op dit moment. Gelatine glitterpillen wel en is hip and happening aan het worden. Je slikt deze pillen namelijk om je eigen poep te laten ‘sparkelen’.
Oké, dus je slikt een pil met glitters in de hoop dat het feestje op je toilet onvergetelijk wordt.
Als je naar de site van de fabrikant gaat, staat er duidelijk dat de pillen niet bedoeld zijn om in te nemen. De pillen, die een niet-giftige glittersubstantie bevatten, zijn enkel geschikt ter decoratie. Het bedrijf acht zich dan ook niet verantwoordelijk voor schade die is toegebracht indien iemand de pil toch inneemt.

glitterBron

Als ik erover nadenk, zullen er genoeg mensen zijn die toch het gokje wagen en hun nieuwsgierigheid niet kunnen bedwingen. Alles voor een onvergetelijke avontuur op je toilet, toch? Misschien is een glitterende pot toch een beter en veiliger idee. Nu ik aan zo’n wc pot denk, zou Elvis zo gek zijn geweest dagelijks een glitterpilletje te nemen?

wc

Bron

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

  • Wat ze toch allemaal niet verzinnen tegenwoordig! Weird.

    Beantwoorden
  • Haha het zou echt super grappig zijn als dit werkt!

    Beantwoorden

Write a comment