Lifestyle

Bijna klaar voor een tienerkamer: dit mag er niet ontbreken.

Internet is nergens meer weg te denken. Niet thuis, niet buitenshuis. Ook kijken we steeds meer online televisie op onze telefoon en tablet.
De televisie in de woonkamer is al lang niet meer de enige plek om je favoriete programma’s te bekijken.
Toch zijn er meestal nog een hoop kabels, kastjes en modems nodig. Bij internet en televisie van T-Mobile kun je eindeloos kijken zonder die poespas. En laat dit nou ideaal zijn voor een (toekomstige) tienerkamer.

Internetten en televisie kijken waar je maar wil.

Hier thuis kijken we vaak tegelijk iets op de iPad, de televisie en onze telefoons.
Een televisie heeft Sarah niet op haar kamer en zelfs een televisie in onze slaapkamer ontbreekt. Maar dat is tegenwoordig geen probleem meer, want je kijkt gewoon je favoriete programma’s op je tablet of telefoon. En met internet en televisie van T-Mobile . Je krijgt op basis van een paar vragen over je internetgebruik een goed inzicht in wat je nodig hebt.
Gebruik je internet enkel op websites te bezoeken? Of wordt er ook veel gegamed? Belangrijk is tevens om na te gaan hoeveel mensen er per huishouden gebruik maken van het internet.

Bijna tijd voor een tienerkamer

Hoewel Sarah nog maar een paar maanden acht is, is zij in haar ontwikkeling al ver. Ik schreef al eens een blog over haar vervroegde puberteit en voorsprong in ontwikkeling.

Ze vindt het fijn om te spelen of te knutselen op haar kamer en zoekt regelmatig haar eigen, rustige plek op. Pony’s, Barbie’s of Unicorns interesseren haar niet meer.
Het liefst wil zij een tienerkamer met een knal paarse muur, een fijne zithoek en een goed bureau met stoel. De knuffels in haar bed verraden nog haar leeftijd, verder is ze vooral van het ‘stoer en groot’ zijn.

Het bureau met stoel staat er al en de verf voor aan de muur is gekocht (paarser dan paars). Echter ontbreekt er voor haar huiswerk in de komende klassen nog een computer danwel laptop om aan te werken. En er zal nog een fijne zithoek worden gemaakt.
Maar al met al verandert haar eens zo kinderlijke kamer in een heuze tienerkamer.
Een televisie komt er overigens niet. Dit omdat ze gewoon beneden kan kijken in de woonkamer en ze kan heel makkelijk alles van televisie gewoon zien op haar Ipad.

Internet en televisie zelf samenstellen

T-Mobile biedt verschillende pakketten aan, afhankelijk van je huishouden en wensen. Televisie kijken op je telefoon is heel makkelijk, je kunt kiezen voor extra zenderpakketten of wifi versterkers en ook de snelheid van je internet kun je bepalen. T-Mobile biedt internet tot 1GBIT/seconden.
Internet en televisie is ideaal voor een groter huishouden en bijvoorbeeld studentenhuizen.

Kortom: met een paar aanpassingen en voorbereidingen is haar kamer zo omgetoverd in een tienerkamer. Het enige wat ons dan nog rest is om te zorgen dat haar deur goed sluit en goed in de hengsels blijft zitten. Want als ik mij iets kan herinneren van de puberteit, dan is dat mijn behoefte aan privacy en het hard dichtslaan van mijn deur als ik het ergens niet mee eens was.

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment