bij ons aan tafel

Bij ons aan tafel. Weekmenu deel 9.

Het was alweer even geleden dat er een weekmenu online kwam. Dit kwam door onze vakantie. Maar nu we weer thuis zijn deel ik als vanouds weer ons weekmenu. Dit keer die van vorige week met onder andere een gerecht met nacho’s, een heerlijke lasagne en meer!

Maandag

Maandag was een perfecte dag voor nasi met verse sate, inclusief gebakken uitjes en kroepoek. Dit keer geen kip maar mager varkensvlees. Ook wel weer eens lekker! Het recept voor de nasi en de verse sate zie je hier.

Dinsdag

Chipolata worstjes, wat ovenfrietjes en een bult met sperziebonen. En over de sperziebonen wat verse nootmuskaat.

Woensdag

Woensdag aten we deze goddelijke ovenvis met een saus van knoflook en parmezaanse kaas. Het recept staat al een tijdje online.

Donderdag

Mijn vader at mee en ik maakte burrito’s met gehakt, bruine bonen en paprika, met een lekker sausje van sour cream. Over de burritos deed ik geraspte mozzarella. Een stuk minder zout dan gewone kaas! Bij de burrito’s aten we nacho chips (wel weer zout ;))

Vrijdag

Wanneer je mijn man en dochter vraagt wat ze willen eten is het 9 van de 10 keer lasagne. Ik maakte op vrijdag deze heerlijke lasagne met bechamelsaus. Eigenlijk zoals ik hem maak in dit recept.

Zaterdag

Ook favoriet bij de man en kleuter (en bij mij) is pizza. Dit keer weer met een verse bodem en de helft belegd door de man (met gehakt, kaas en barbecuesaus) en de andere helft voor Saar en mij. Met tonijn, champignons, mozzarella, pesto en verse basilicum.

Zondag

Afgelopen week was ik een beetje inspiratieloos (ja zelfs ik ben dat weleens) en we kozen wederom voor een soort AGV. Omdat het makkelijk is en licht verteerbaar met de warmte. Vandaag gebakken aardappelschijfjes, sperziebonen en een schnitzel.

Wat was het lekkerste wat jij afgelopen week hebt gegeten?

Tot zover het negende weekmenu! Benieuwd naar het menu van vorige week? Kijk dan hier!

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (5)

 • Hallo, wat een leuke recepten heb je.
  Mag ik misschien het recept van de burritos die je in deel negen heb staan.
  Groetjes,
  Natasja

  Beantwoorden
  • Yes! Klopt het is een verzinsel ter plekke geweest haha. Ik bak gehakt rul met kruiden, voeg paprika en bruine bonen toe en een scheutje gezeefde tomaten.
   Zure room mengen met knoflook en wat kruiden en daar wraps mee insmeren.
   Vervolgens wraps vullen met Gehaktmengsel, oprollen en geraspte kaas erover
   15 minuten in oven op 190 en serveren met tortillachips ❤️❤️

   Beantwoorden
  • Wij gebruiken voor het sausje een ander recept van Geertje. Namelijk: Gerechten zonder pakjes en zakjes #169. Mexicaanse enchiladas (Knorr)
   Ipv creme fraiche gebruiken we zure room. Dit omdat ik de 1e x per ongeluk zure room had gekocht. We vonden het echter zo lekker dat we het zo hebben gelaten 🙂
   Siger

   Beantwoorden
 • Vis staat in de oven, burritos komen morgen aan bod. Fijn weer, zus-van! 🙂

  Beantwoorden
  • Heerlijk eet smakelijk!

   Beantwoorden

Write a comment