bij ons aan tafel

Bij ons aan tafel. Weekmenu deel 6.

Vorige week kwam er geen weekmenu online aangezien ik die week anders at dan normaal, namelijk een barbecue hier en een foodfestival daar. Ik heb geen foto’s gemaakt en het leek mij daarom goed om een keer over te slaan. Maar hier is weer een nieuw weekmenu! Benieuwd wat er bij ons vorige week op tafel stond?

Maandag

Op maandag aten we een soort “AGV’ maar dan net iets anders, namelijk met ovenfrietjes. Eigenlijk eten we bijna nooit gewone gekookte aardappels, behalve af en toe in de winter. Ik maakte gehaktballetjes bij de friet en kookte broccoli. Met een beetje gesmolten kaas 😉

Dinsdag

Ondanks dat het vrij warm was aten wij soep, en wel de Juliennesoep waar het recept deze week ook van online kwam. Lekker met wat stokbrood!

Woensdag

Vandaag ook weer een vrij makkelijk dagje wat menu betreft: gegrilde zalm met wat zoete aardappel en sperziebonen. Soms mik ik er een partij feta en ui op, zoals je kunt zien. Vind ik heerlijk!

Donderdag

Hoe vaak ik een eigen recept kook? Eens in de zoveel tijd! Maar deze blijft een favoriet: ovengeheimen ham-kaas. Een heerlijke macaronischotel uit de oven met lekker veel kaas. Zie hier het recept.

Vrijdag

En deze hebben jullie afgelopen week ook vast voorbij zien komen! Mijn vader at mee en ik maakte een ovenschotel met wraps, kip, kaas en chips. Daarbij een heerlijke dip! Klik voor het recept.

Zaterdag

Een barbecue bij mijn vader! We kunnen meteen na een congres aanschuiven en op mijn bord ligt onder andere hamburgers, gehaktballetjes (spies), sate en kipburgers. Daarbij stokbrood, sausjes en sla. En een heerlijk toetje met aardbeien en ijs!

Zondag

En zondag was eveneens een ‘makkelijke’ dag, want binnen 15 minuten maakte ik een simpele pasta. De saus is een basis van gezeefde tomaten, kruiden en pesto. Daarbij rul gehakt en wat groenten zoals champignons en paprika. Uiteraard een lading kaas!

Benieuwd naar wat we eerder aten? Hier zie je deel 5 van ons weekmenu!

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (1)

Write a comment