bij ons aan tafel

Bij ons aan tafel. Weekmenu deel 5.

Afgelopen week genoten wij van verse asperges in een ovenschotel, aten we gevulde puntpaprika’s en vooral veel kaas. Heel veel kaas. Veel plezier en inspiratie gewenst met een nieuw weekmenu!

Maandag

Deze Thai curry pasta kwam afgelopen week op de blog. Maggi heeft deze pasta op de markt gebracht, maar hij bevat ongelooflijk veel suiker en zout. Met dit recept maak je hem makkelijk zelf. Wij aten het lekker met rijst en kabeljauw, heerlijk!

Dinsdag

En ook vandaag aten we iets wat op de blog kwam afgelopen week, namelijk verse sate. Wij aten dit met krieltjes en sperziebonen. Het recept om de marinademix voor sate te maken vind je hier.

Woensdag

Mijn vader kwam gezellig eten! Ik probeerde een heerlijk recept van Ohmyfoodness, namelijk deze ovenschotel met asperges, zalm, aardappelschrijfjes en verschillende soorten kaas. Aanrader!

Donderdag

Nog meer kaas! Vandaag een makkelijk maaltje met verse kaassaus, stukjes hamburger, broccoli en champignons. De combinatie met hamburger klinkt misschien gek, maar dit is zo lekker en heel makkelijk!

Vrijdag

Vrijdag visdag, ofzo! Gebakken vis (paneermeel en kruiden) met lekker veel sla en feta kaas. Ja…alweer kaas!

Zaterdag

Zaterdag aten we bij mijn vader en hij maakte aardappeltjes uit de oven en deze gevulde puntpaprika’s met gehakt en kruidenboter. Heerlijk was het!

Zondag

En op zondag ook iets met kaas…namelijk deze goedgevulde burrito’s met gehakt, tomatensaus en courgette. Burrito’s zijn altijd een goed idee en het recept staat ook op de blog (al varieer ik wel met groenten).

Benieuwd naar wat we eerder aten? Hier zie je deel 4 van ons weekmenu!

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

Write a comment