bij ons aan tafel koken

Bij ons aan tafel. Weekmenu deel 4

Zelfs al is het buiten tropisch warm, ik heb altijd zin om te koken. Het ontspant, maakt mijn hoofd leeg en geeft positieve energie. Vorige  week stonden er dan ook weer lekkere gerechtjes op tafel, waaronder een kidsproof gerecht en een spaghetti met kipgehakt.

Maandag

Weinig energie om te koken, maar wel zin om te koken. Hoe combineer je dat? Door een simpele maar lekkere pasta te maken! Een lievelingsmaaltje van Sarah. Met tomatensaus, kipgehaktballetjes en wat groenten zoals broccoli en champignons. Vaak doe ik er ook nog een schepje pesto doorheen!

Dinsdag

Weer iets met tomaat, namelijk de minestronesoep die afgelopen week online kwam!

Woensdag

Mijn vader komt eten en ik maak een hartige taart met bladerdeeg, ham, kaas en broccoli. Al jarenlang onze favoriete hartige taart.

Donderdag

Ovenfrietjes met kip piri piri en sla, dat stond er op het menu vandaag! En dat vind ik nooit een straf…

Vrijdag

Vrijdag visdag: pasta met gerookte zalm. Daarbij ook nog sperzieboontjes en broccoli.

Zaterdag

Barbecue vandaag bij mijn lieve papa! We hadden forel, hamburgers, worstjes en sate. En daarbij lekker stokbrood, smeersels en salade.

Zondag

Gehakt, mais, paprika, kaas en taco’s. En vullen maar! Het eten gaat vaak wat lastiger, maar het is altijd weer lekker.

Benieuwd naar wat we eerder aten? Hier zie je deel 3 van ons weekmenu! Ook leuk is een kijkje op andere websites en hun weekmenu, zoals Francesca kookt, Smulpaapje of Lekker en simpel. Genoeg inspiratie!

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (1)

  • Hoi, wat eten jullie altijd lekker zeg! Zelf heb ik niet altijd zin om te koken hahah.
    Zou ken het recept van de hartige taart willen delen? Dat is hier ook altijd een favoriet, maar ik maak altijd dezelfde! Deze lijkt me ook erg lekker!

    Beantwoorden

Write a comment