bij ons aan tafel

Bij ons aan tafel. Weekmenu deel 2.

Ik kreeg na het delen van ons weekmenu vorige week enorm veel leuke reacties binnen. Daaruit bleek dat het een goed idee is om te blijven delen wat er bij ons op tafel staat! Zo kun je inspiratie opdoen wanneer je niet meer weet wat je moet eten.

Maandag

Ik maakte maandag een gerecht met mihoen, gemarineerde reepjes varkensvlees, hamreepjes en verse groenten. Het recept voor deze mihoen speciaal van Conimex (zonder Conimex) kwam afgelopen week ook online.

Dinsdag

Sinds ik kipgehakt heb ontdekt ben ik dol op kipgehaktballetjes en kipgehaktburgers. Deze burgers zijn van Albert Heijn en je hebt ze in naturel en gekruid. Ik moet zeggen dat ik de gekruide variant heel erg zout vind. Dit zijn dus de naturel burgers en die kruid ik zelf met kruiden. Heerlijk op een broodje met augurk en sla. Wij aten er broccoli bij en krieltjes.

Woensdag

Wat dit is? South Indian curry! Gebasseerd op de ‘Iglo roerbaksensatie’, maar dan vers. Met onder andere gekruide kip in een pittige curry, met spinazie en doperwtjes. Morgen vind je het recept online. Hij is heerlijk!

Donderdag

Niet moeilijk doen vandaag, lekker Mexicaanse wraps maken! Deze vulde ik met mais en gehakt. On top tomatensaus met geraspte kaas…mmm!

Vrijdag

Ook vandaag doen we niet te ingewikkeld: snelle kip-kerrie met rijst en rode paprika.

Zaterdag

Zaterdag eten we bij mijn vader en hij maakte rijst met gerookte kip en wokgroenten, heerlijk! Ik vergat er een foto van te maken, maar we hebben wel heerlijk buiten gegeten.

Zondag

We hebben nog vis in de vriezer (tilapia filet) en die bak in met paneermeel en kruiden in de koekenpan. Erbij wat gekookte aardappels en veel groenten (sperziebonen en groene asperges).

Benieuwd naar wat we eerder aten? Hier zie je deel 1 van ons weekmenu!

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (4)

 • Heel interessant om iemand anders’ weekmenu te zien! En inspirerend ook trouwens.
  Heel toevallig eet ik vanavond de South Indian curry (maar dan de makkelijke versie van Iglo…). Ik zal zeker ook eens die van jou maken binnenkort, die zal zeker gezonder en lekkerder zijn.
  Grappig dat jij bij makkelijk een ander idee hebt dan ik: bijvoorbeeld de Mexicaanse wraps, voor mij is dat al uitgebreid koken haha!
  En dat bord met “veel groenten” (boontjes en asperges) is bij ons weinig groenten. Wij eten namelijk een kilo boontjes met 2 volwassenen en 1 kind van 4…Ik geloof dat ik dat niet terugzie op de foto bij jou of wel..? Zo zie je maar dat ieders eet- en kookgewoonten anders zijn!

  Beantwoorden
 • Erg leuk om te lezen, het weekmenu. Zowieso lees ik graag je blog en heb ik al veel van je gerechten gemaakt. Ontzettend bedankt voor je heerlijke recepten!

  Beantwoorden
  • wat lief dank je wel!

   Beantwoorden
 • […] naar wat we eerder aten? Hier zie je deel 2 van ons […]

  Beantwoorden

Write a comment