Je kunt niet meer ontkennen dat het herfst aan het worden is! Dat betekent dat ik weer zin krijg in stamppot en schotels. Bij ons op het menu stond dan ook weer een heerlijke andijviestamppot, een zuurkoolschotel, bami en nog veel meer lekkers. Laat je weer inspireren!
Maandag
Maandag aten we een bij elkaar geraapt maaltje, namelijk spaghetti met blokjes kipfilet in een kaassausje. Dat sausje maakte ik met kookroom en jonge kaas. Er zitten ook nog champignons en spekjes doorheen. Beetje broccoli erbij en klaar, zalig!
Dinsdag
Dinsdag aten we zalm uit de oven en wel volgens het recept dat afgelopen week online kwam. Maggi had ooit een pakje voor braadstomen met zalm, crème fraîche en dille. We aten er krieltjes en sperziebonen bij, zeer geslaagd!
Woensdag
Jeeeey! Stamppot! Ik had zin in andijviestamppot en maakte deze met verse aardappelpuree. Ik doe altijd spekjes en blokjes kaas door de andijviestamppot en we aten dit met een rundervink.
Donderdag
En we hebben de smaak te pakken, want donderdag stond er zuurkoolschotel op het menu! Ik bak gehakt rul met kerrie, knoflook en paprika. Dat leg ik op de bodem. Dan gekookte zuurkool en vervolgens een laagje zelfgemaakte aardappelpuree. Beetje kaas erover en 15 minuten in de oven op 190 graden. Heerlijk!
Vrijdag
Vrijdag maakte ik bami, waar ik al een hele tijd zin in had. Daarbij wat gebakken uitjes, een gebakken ei en cassave kroepoek. Het recept voor deze bami vind je hier.
Zaterdag
Zaterdag aten we vegetarisch, namelijk deze Indiase Dahl waar het recept ook afgelopen week van online kwam. Vol met groenten en heerlijk bij rijst of naanbrood.
Zondag
Zondag was ook een makkelijk dagje, net als de maandag. Wij aten rijst met kip-kerrie. Blijft een van de lekkerste gerechten vind ik! Hoe ik hem maak? Klik hier.
Dat was ons weekmenu weer! Hopelijk heb ik je weer wat inspiratie gegeven voor volgende week!
Tot zover het dertiende weekmenu! Benieuwd naar het menu van vorige week? Kijk dan hier.
Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?