bij ons aan tafel

Bij ons aan tafel. Weekmenu deel 13.

Je kunt niet meer ontkennen dat het herfst aan het worden is! Dat betekent dat ik weer zin krijg in stamppot en schotels. Bij ons op het menu stond dan ook weer een heerlijke andijviestamppot, een zuurkoolschotel, bami en nog veel meer lekkers. Laat je weer inspireren!

Maandag

Maandag aten we een bij elkaar geraapt maaltje, namelijk spaghetti met blokjes kipfilet in een kaassausje. Dat sausje maakte ik met kookroom en jonge kaas. Er zitten ook nog champignons en spekjes doorheen. Beetje broccoli erbij en klaar, zalig!

Dinsdag

Dinsdag aten we zalm uit de oven en wel volgens het recept dat afgelopen week online kwam. Maggi had ooit een pakje voor braadstomen met zalm, crème fraîche en dille. We aten er krieltjes en sperziebonen bij, zeer geslaagd!

Woensdag

Jeeeey! Stamppot! Ik had zin in andijviestamppot en maakte deze met verse aardappelpuree. Ik doe altijd spekjes en blokjes kaas door de andijviestamppot en we aten dit met een rundervink.

Donderdag

En we hebben de smaak te pakken, want donderdag stond er zuurkoolschotel op het menu! Ik bak gehakt rul met kerrie, knoflook en paprika. Dat leg ik op de bodem. Dan gekookte zuurkool en vervolgens een laagje zelfgemaakte aardappelpuree. Beetje kaas erover en 15 minuten in de oven op 190 graden. Heerlijk!

Vrijdag

Vrijdag maakte ik bami, waar ik al een hele tijd zin in had. Daarbij wat gebakken uitjes, een gebakken ei en cassave kroepoek. Het recept voor deze bami vind je hier.

Zaterdag

Zaterdag aten we vegetarisch, namelijk deze Indiase Dahl waar het recept ook afgelopen week van online kwam. Vol met groenten en heerlijk bij rijst of naanbrood.

Zondag

Zondag was ook een makkelijk dagje, net als de maandag. Wij aten rijst met kip-kerrie. Blijft een van de lekkerste gerechten vind ik! Hoe ik hem maak? Klik hier.

Dat was ons weekmenu weer! Hopelijk heb ik je weer wat inspiratie gegeven voor volgende week!

Tot zover het dertiende weekmenu! Benieuwd naar het menu van vorige week? Kijk dan hier.

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment