bij ons aan tafel

Bij ons aan tafel. Weekmenu deel 11.

Alweer het elfde weekmenu op Lifesabout.nl! Bijzonder en heel leuk dat er zoveel mensen zijn die inspiratie opdoen doormiddel van de weekmenu’s. Vorige week aten we lekker gevarieerd en twee keer een heerlijk pastagerecht, aangezien Sarah daar enorme fan van is!

Maandag

We starten de week heel erg gezond: veel roerbakgroenten, wat zilvervliesrijst en kipfilet gebakken in knoflook en ketjap. Je kunt mij altijd blij maken met dit soort gerechten!

Dinsdag

Een soort van ‘AVG’ vandaag. Omdat we Sarah niet blij maken met rijst eten we dat wat minder en komt er af en toe een aardappel op tafel. Dit keer schijfjes gebakken met sperziebonen en een gehaktbal. Het balletje gehakt heb ik gekruid met de ‘Zwolse stoof’ kruiden van Jonnie Boer en wat extra nootmuskaat.

Woensdag

Zin in enchilada’s! Of nou ja, een soort van…Dit zijn wraps met kipfilet en paprika, overgoten met een tomatensaus en mozzarella. Wanneer je op de blog zoekt op ‘wraps’ of ‘enchilada’ dan vind je diverse recepten. Voordeel: er is genoeg variatie en je stopt er in wat je lekker vindt!

Donderdag

Donderdag aten we een soort kip-kerrie, maar dan met drumsticks die ik gebraden heb met champignons in kerrie en knoflook. Daarbij wat zilvervliesrijst, gebakken uitjes, sperziebonen en broccoli.

Vrijdag

Vrijdag namen we een wazige foto van deze lekkere pasta. De batterij van mijn spiegelreflex was leeg, dus ik maakte deze foto met mijn telefoon. Wat een verschil! Het is overigens een simpele pasta met gehakt, courgette, gezeefde tomaten, volkoren pasta en kaas.

Zaterdag

Zaterdag mochten we aanschuiven bij mijn vader voor een lekkere barbecue! We aten veel vis, wat worstjes, hamburgers, stokbroodjes met sausjes en een heerlijke salade gemaakt door mijn zus. Met watermeloen, feta en munt…wat een goddelijke combinatie!

Zondag

Zondag was weer een dag met pasta! Dit keer tagliatelle met een roomsaus (van kookroom en kaas), spinazie en gerookte zalm. Blijft een heerlijke combinatie en valt altijd in de smaak.

Dat was ons weekmenu weer! Hopelijk heb ik je weer wat inspiratie gegeven voor volgende week!

Tot zover het tiende weekmenu! Benieuwd naar het menu van vorige week? Kijk dan hier!

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment