Weekmenu deel 7. Een week van pizza, een bij elkaar geraapt zooitje wat goed uitpakte en nog veel meer lekkere dingen! Laat je inspireren met dit zevende weekmenu.
Maandag
Maandag maakte ik een recept voor op de blog, namelijk deze Iglo roerbaksensatie zonder Iglo. Heerlijk gebakken aardappeltjes, veel groenten en gebakken kip. Daarbij een heerlijke honing-mosterdsaus!
Dinsdag
Dinsdag was een soort ‘restjes uit de koelkast’ opeten-dag. Ik maakte wraps met kipfilet, tomatensaus, veel paprika, mozzarella en pesto. Enorm geslaagd en heel makkelijk.
Woensdag
Mijn vader kwam eten en ik had zin in een nieuw recept. In mijn hoofd bedacht ik wat lekkere dingen bij elkaar en dat resulteerde in deze pasta met mascarpone, tomatensaus, rode pesto, gerookte zalm en kaas. Wat een goddelijk maaltje!
Donderdag
Donderdag aten we pasta met tonijnsaus en tomaat. Eigenlijk een maaltje om te eten als je geen zin hebt in koken en/of geen tijd. Wokgroenten, knoflook en cherrytomaatjes bakken, spaghetti koken en een blikje tonijn opentrekken!
Vrijdag
Vrijdag een soort AGV’tje. Krieltjes, een hamburger en broccoli!
Zaterdag
Wat hier altijd een succes is: zelfgemaakte pizza! Soms met een bloemkoolbodem, soms met een homemade bodem en vandaag met een kant-en-klare bodem. Ja! Shhttt..Ik belegde hem met extra tomatensaus, paprika, gerookte zalm, rode ui en mozzarella.
Zondag
Wat ik wilde eten op mijn verjaardag? Geen friet of pannenkoeken, dat aten we vorige week al. Eh…gewoon iets gewoons? Het werd uiteindelijk kip-kerrie met sperziebonen en rijst. Ik kon er niets anders van maken, maar het was wel heel erg lekker! Nog meer kip-kerrie fans?
Tot zover het zevende weekmenu! Benieuwd naar het menu van vorige week? Kijk dan hier!
Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?
Comments (2)
Ik ben wel benieuwd naar de recepten van je pasta’s met vis (zalm & tonijn)!
[…] Tot zover het achtste weekmenu! Benieuwd naar het menu van vorige week? Kijk dan hier! […]