bij ons aan tafel

Bij ons aan tafel. Ons weekmenu deel 7.

Weekmenu deel 7. Een week van pizza, een bij elkaar geraapt zooitje wat goed uitpakte en nog veel meer lekkere dingen! Laat je inspireren met dit zevende weekmenu.

Maandag

Maandag maakte ik een recept voor op de blog, namelijk deze Iglo roerbaksensatie zonder Iglo. Heerlijk gebakken aardappeltjes, veel groenten en gebakken kip. Daarbij een heerlijke honing-mosterdsaus!

Dinsdag

Dinsdag was een soort ‘restjes uit de koelkast’ opeten-dag. Ik maakte wraps met kipfilet, tomatensaus, veel paprika, mozzarella en pesto. Enorm geslaagd en heel makkelijk.

Woensdag

Mijn vader kwam eten en ik had zin in een nieuw recept. In mijn hoofd bedacht ik wat lekkere dingen bij elkaar en dat resulteerde in deze pasta met mascarpone, tomatensaus, rode pesto, gerookte zalm en kaas. Wat een goddelijk maaltje!

Donderdag

Donderdag aten we pasta met tonijnsaus en tomaat. Eigenlijk een maaltje om te eten als je geen zin hebt in koken en/of geen tijd. Wokgroenten, knoflook en cherrytomaatjes bakken, spaghetti koken en een blikje tonijn opentrekken!

Vrijdag

Vrijdag een soort AGV’tje. Krieltjes, een hamburger en broccoli!

Zaterdag

Wat hier altijd een succes is: zelfgemaakte pizza! Soms met een bloemkoolbodem, soms met een homemade bodem en vandaag met een kant-en-klare bodem. Ja! Shhttt..Ik belegde hem met extra tomatensaus, paprika, gerookte zalm, rode ui en mozzarella.

Zondag

Wat ik wilde eten op mijn verjaardag? Geen friet of pannenkoeken, dat aten we vorige week al. Eh…gewoon iets gewoons? Het werd uiteindelijk kip-kerrie met sperziebonen en rijst. Ik kon er niets anders van maken, maar het was wel heel erg lekker! Nog meer kip-kerrie fans?

Tot zover het zevende weekmenu! Benieuwd naar het menu van vorige week? Kijk dan hier!

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

Write a comment