Lifestyle Mama

Big shoplog van Zara voor Sarah

From Zara with love…ik kocht onlangs een stapeltje winterkleding voor Sarah. Sale vind ik altijd kicken, maar de juiste maten zitten er dan vaak niet meer tussen. Ook is de keuze wat beperkter, dus koos ik voor veilig en shopte nu al mijn online mandje vol. Niet alleen bij de Zara slaagde ik goed, maar ik kocht ook het één en ander bij de H&M. Kijk mee!

De kleding die ik kocht voor Sarah is maat 92. Ze zit nu nog prima in 86, maar ze is vrij groot voor haar leeftijd en met name de Zara valt vaak wat kleiner uit. Zo kan ze de hele winter met deze kleding doen.

Basic shirtjes met lange mouwen zijn altijd handig. Toch is deze niet saai door de strikjes op de borst. Ook zit er een kantje onderaan. Ik kocht hem in zowel rood als crème.

IMG_9845 (Small) IMG_9846 (Small)

 

IMG_9850 (Small)

Truien met opdruk vind ik vaak te druk en niet leuk. Maar deze kon ik niet laten liggen, ik vind hem zo schattig!

IMG_9856 (Small)

We hebben zat maillots liggen om onder een jurkje te dragen. Deze jurk is ideaal voor de overgang naar iets kouder weer in de herfst.

I love polkadots! Dit is een warme trui met een strikje. Hij is heerlijk zacht en ik hoop dat dit zo blijft (en dat het niet gaat pillen). Leuk te combineren met een baggy camel-kleurige broek met stoere boots eronder!

IMG_9861 (Small) IMG_9862 (Small)

Ik heb nog veel mutsjes liggen van vorig jaar, maar die passen helaas niet meer op het bolletje. Deze viel mij gelijk op en is echt een Sarah muts.

IMG_9851 (Small)

IMG_9853 (Small)

Druk geprinte broeken zal ik niet gauw aantrekken. Maar ik weet zeker dat dit haar geweldig zal staan. Zara heeft trouwens veel met ‘vlinders’ dit jaar. Leuk!

IMG_9865 (Small) IMG_9867 (Small)

En een broek die ik elke keer weer koop…de skinny jeans van Zara. Zit lekker, blijft mooi en is overal op te combineren. En dat kontje er in…

IMG_9868 (Small)

En nog een legging met sterretjes.

IMG_9870 (Small)

En een panterprint ofcourse! Saar Veerkamp is terug.

IMG_9871 (Small) IMG_9872 (Small)

Ook was er een nieuwe winterjas nodig. Liefst één die heerlijk warm en zacht is. Deze viel mij gelijk op en heeft vrolijke herfstkleuren. En ook hier zitten vlinders op!

IMG_9874 (Small)  IMG_9877 (Small)

Nog een longsleeve met een gouden opdruk.

IMG_9879 (Small)

En iets wat ik niet kon laten liggen…dit neppe bontvestje. Geweldig! Met ook aan de binnenkant vlinders.

IMG_9884 (Small) IMG_9885 (Small)

Nog niet binnen maar wel besteld: deze bikerboots van de H&M.

boots

 

Tot zover deze uitgebreide shoplog van Sarah haar winterkleding. De rest van haar winterkleding koop ik bij de Zeeman. Ik vind het leuk om wat duurdere kleding aan te vullen met goedkopere artikelen.  Heb jij ook al winterkleding geshopt voor jezelf of voor je kind?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (4)

 • Echte winterkleding nog niet gekocht!
  Ik vind dat mutsje echt geweldig overigens.
  Leuke dingen heb je voor haar gekocht.. En die bikerboots, love it!

  Beantwoorden
 • Hele leuke items zitten er tussen! Heb dat jurkje van H&M ook voor Berber geshopt, die hangt hier in maat 86 in de kast te wachten tot de herfst. Heb nog nooit online geshopt bij Zara (en ook geen winkel in de buurt) maar zal eens op hun website kijken!

  Beantwoorden
  • Zara heeft een hele goede webshop en bezorgen vliegensvlug!

   Beantwoorden
 • Wat een onwijs lieve en leuke kleertjes. Ik vind Zara ook altijd zo leuk om voor de kindjes iets te kopen! dat truitje met stippen van henm vind ik ook erg leuk!

  Beantwoorden

Write a comment